Şimdi Ara

Windows 10 desteklemeyen bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl bilgisayarımda windows 10 yüklüydü ama bazı oyunları açtığımda siyah ekran sorunu oluşuyordu. Görüntü siyah kalıyordu ama oyunun sesi geliyordu. Sonra bilgisayarı servise gönderdim. Bilgisayarım servisteyken bir görevli arayıp sorunun bilgisayarının windows 10 desteklemediğini eğer başka bir işletim sistemi yüklersen düzgün çalışacağını söyledi. Bunun üzerine windows 8.1 kurup kmspico gibi bir program ile etkinleştirip o günden beri bu şekilde kullanıyordum. Ama gün geçtikçe bilgisayarımda çok gereksiz programlar,oyunlar birikmeye hatta bazılarını silememeye başladım. Bu sürede bilgisayarda yavaşlamaya başladı. Bunun üzerine bu yaz 120gb bir msata ssd alıp üzerine internetten ucuza windows etkinleştirme kodları satanlardan alacağım bir windows 10 yüklemek istiyorum. Artık eskisi kadar oyun oynamıyorum ama yine de bu ''bilgisayarın windows 10 desteklemiyor'' lafı çok saçma geliyor bana. Bilgisayarımı 3 sene kadar önce almıştım markası ve modeli MSİ GE60 2PC 091XTR. Sizce servis elemanını dinleyip windows 8.1 mi satın alayım yoksa bu laf bir saçmalık diyerek windows 10 a bir şans daha mı vermeliyim ?

• Bence de saçma. Windows 10 yüklersin, sorun çıkmazsa satın alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 9 Haziran 2017; 16:49:46 >
  • Windows 8 çıktığında Windows 8'i dahi desteklemeyen 1.nesil Intel i3-330M işlemcili laptopum ile Windows 8, 8.1, 10 da dahil olmak üzere hepsini sorunsuz olarak kullandım, ki senin işlemcin yeni rahatlıkla kullanırsın, belki laptop'unun sitesinde windows 10 sürücüsü olmayabilir o da sorun değil windows 10 gerekli bazı sürücüleri bulup yüklüyor.
  • Böyle bir şey olamaz. Rahatlıkla kullanılır, böyle bir şey olacağını sanmam. Windows 7 ile gelen 5.6-6 yıllık bilgisayarımda 8, 8.1 ve 10'u ilk çıktığı günlerden beri kullanıyorum, güncelliyorum bir sorun olmadı. Benim külüstür çalıştırıyorsa o da çalıştırır, destekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.