Şimdi Ara

Windows 10'dan W8.1'e Düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben bir bilgisayar topladım ve işletim sistemi olarak direk Windows 10 kurdum yani bir yükseltme söz konusu değil, şimdi ise Windows 10'dan memnun olmadığımdan W8.1'e geçeceğim ama hiçbir dosya, bilgi falan kaybetmek istemiyorum. Ama Windows 10'u yükselterek kurmadığım için dosyaları saklayarak geri dön deme gibi bir şansım olmadığından Windows 8.1'i direk indirip kuracağım, dosyalarımı nasıl saklayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W10'dan neden memnun değilsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannerr -- 2 Ocak 2016; 0:41:14 >
  • Cannerr kullanıcısına yanıt
    Ya çok hatalı kanser olucam.Mesela sık karşılaştığım şeyleri yazayım;
    -Hiç bi işlem yapmadan sistem tamamen boştayken disk kullanımı hep ama hep %100'de
    -Yine sistem boştada olsa veya zorlanıyoda olsa birden bir kasma giriyor mause takıla takıla ilerliyor 1 dk boyunca devam ediyor sonra windows kendini yeniliyor sanırım düzeliyor 1 dk içinde.
    -Mesela oyundayım oyun takıldı diyelim görev yöneticisini açıyorum oyunumu sonlandırmak için ama hiç bir şekilde görev yöneticisinin üstünde işlem yapamıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlatmam gereliyor bilgisayarı kullanabilmek için.
    Bunlar yalnızca bir kısmı yaşadığım sorunların.
    Siz sorumun yanıtını biliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kurulumda hatalar var
    sistemi update yaptır,

Tamam win 10 kötü olabilir ama kasma veya hata olması sana özel bir durum.
    Benzer hatalar win 8.1 de olacaktır muhtemelen.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Kurulum 0'dan temiz bi kurulum oldu aslinda, ne gibi bi hata olmuş olabilir? Ve birde her update'i kontrol edip yüklüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gelen update yükleme, oku sonra yuklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Ocak 2016; 10:56:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.