Şimdi Ara

Windows 10 Açılışta Siyah Ekran ve Ara Sıra Yaşanan Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar windows 10 son sürüm kullanıyorum çok oyun oynayan biriyim çıkıp da deneyimlemediğim oyun neredeyse yok her neyse öncelikle sistemimi yazayım..

    fx6300 işlemci
    8 Gb kingston Ram
    Msi 970 g43 Anakart
    Amd Asus Rx 460 2Gb ekran Kartı
    (bundan önce 1050 ti vardı onu satıp amd 8350 gibi dandik bir kart taktım ondan sonra gtx 660 taktım kart sorunluydu geri verdim tabi bunları her takışımda driverlerini kurdum en sonra rx 460 ı taktıktan sonra tüm driverleri güvenli modda kaldırıp sadece rx 460 ın driverlerini kurdum)

    Sorunlara gelecek olursak bilgisayar son 5 ay içerinde belli aralıklarla özellikle masaüstü işlemlerde( tarayıcı vb) birden donuyor mouse falan her şey kitleniyor reset atmadan da kendine gelmiyor... bu sorun 5 ay içerinde toplamda 8-10 defa başıma geldi. Bunun dışında yine bu ay içerisinde pubg oynarken 2 defa mavi ekran hatası aldım. hata kodunda THREAD STUCK IN DEVİCE DRIVER yazıyordu fakat driver düzgün çalışıyor bundan eminim.

    Yine bunun dışındaki bir sorun da bazen power düğmesine bastığımda bilgisayar çalışıyor monütör de çalışıyor ( yeşil ışık ) fakat ekranda siyah görüntü var yani monitör açık fakat görüntü yok bu olunca toplam 3-4 dakika bekleyince bilgisayar kendi reset atıyor ve nomal şekilde açılıyor bu olay da son 1 ay içerisinde toplamda 3-5 defa oldu.

    Hdd ve Ram testleri yaptım onlarda sorun yok.

    Sizce sorun ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 14 Temmuz 2018; 9:9:45 >







  • 1050ti yi neden geri verdiniz anlamadım. ayrıca hata sebebini burdan çözmeniz çok zor. Her parçanon denenmesi gerekiyor bence. bence bir bilgisayarcıya götürüp durumu anlatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bios pili almanızı öneririm. Ayrıca bios a girip voltaj değerleri default yazıyorsa voltaj değerleri sorunlu olabilir. Voltaj değerlerini kendin ayarlamanı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmlhyt

    1050ti yi neden geri verdiniz anlamadım. ayrıca hata sebebini burdan çözmeniz çok zor. Her parçanon denenmesi gerekiyor bence. bence bir bilgisayarcıya götürüp durumu anlatın.
    Hocam hep hata vermiyor ki bu söylediğim hatalar 5 ay içerisinde toplamda 10-12 defa başıma geldi Son günlerde (20 gun)sadece son yazdığım monutör açık ekran siyah hatası aldim o da 3 veya 4 defa başıma geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8MB AGP

    Yeni bios pili almanızı öneririm. Ayrıca bios a girip voltaj değerleri default yazıyorsa voltaj değerleri sorunlu olabilir. Voltaj değerlerini kendin ayarlamanı öneririm.
    Bu sabah bakacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.