Şimdi Ara

windows 10 1607 sürümü nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en stabil sürümün bu olduğu söyleniyor kullananlar yorumlayabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1511 en iyisi sanırdım ta ki 1607 yükleyeli, geçen biraz eskiye dönüp Windows 7 yükleyeyim dedim bende o bile bu kadar performanslı çalışmıyor tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

Ben 1511 en iyisi sanırdım ta ki 1607 yükleyeli, geçen biraz eskiye dönüp Windows 7 yükleyeyim dedim bende o bile bu kadar performanslı çalışmıyor tavsiye ederim.
    sağol hocam sistem özellikleri nedir

• Boreman Lames kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bilgisayar notebook; i5 3230M, 6GB RAM, Intel Hd Graphics 4000+GT645M, 1TB 5400rpm HDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1607 , 1703 , 1709 ve 1803 sürümlerini son bir kaç gündür kurup deniyorum emin ol her türlü testleri yaptım saatlerce uğraştım hepsi aynı b.kun sarısı aralarında gram fark yok Şunu da ekleyeyim. 1607 sürümünün en son update'si 2017 aralık ayında çıkan bunu kurunca başlat menüsü bug'da kalıyor düzelmiyor birşey ararken yazı yazmıyor hemen yanında duran arama butonu da aynı şekilde çalışmıyor Windows 7 kurdum imzamdaki makinaya yağ gibi akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Hocam 1607 , 1703 , 1709 ve 1803 sürümlerini son bir kaç gündür kurup deniyorum emin ol her türlü testleri yaptım saatlerce uğraştım hepsi aynı b.kun sarısı aralarında gram fark yok Şunu da ekleyeyim. 1607 sürümünün en son update'si 2017 aralık ayında çıkan bunu kurunca başlat menüsü bug'da kalıyor düzelmiyor birşey ararken yazı yazmıyor hemen yanında duran arama butonu da aynı şekilde çalışmıyor Windows 7 kurdum imzamdaki makinaya yağ gibi akıyor
    hocam bende win 8.1 kullanıyorum yağ gibi hatta win 7 den daha hızlı ama çoğu kişi win 10 kullanıyor görünce hevesleniyorum xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Boreman Lames

hocam bende win 8.1 kullanıyorum yağ gibi hatta win 7 den daha hızlı ama çoğu kişi win 10 kullanıyor görünce hevesleniyorum xd

Alıntıları Göster
    Heveslenme sisteminde Win 8.1 sorunsuz çalışıyorsa kal bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Pro RTM nedir ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boreman Lames kullanıcısına yanıt
    Windows 10 kullaniyorum ve 8.1 icin hevesleniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Windows 10 kullaniyorum ve 8.1 icin hevesleniyorum
    dün yükledim hocam uygulamaları devre dışı bırakıp tüm gereksiz hizmetleri kapadım güzel çalışıyor sıkıntı yok şimdilik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.