Şimdi Ara

Windows 10 %100 Disk Kullanımı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 10 pc var bazı sitelerden bakıp hizmetlerden hızlı getirme ve windows searchı kapattım ama bir işe yaramadı sürekli %100 disk kullanımı acayip yavaş bilgisayar yardım edebilecek birisi varmı

• Bazi cok zekiler bide ssd de olmaz demisler daha sifir ssd taktim uefili kurdum bir hafta gecti ve ayni sorunu yasiyorum pc hic kullanilmiyor adeta kasim kasim kasiyoe disk 30 sn de bir 100 de 100 e cikiyor dedigim gibi ssd kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu sorundan ben de muzdariptim, temiz kurulum yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde "standart ahci" olarak gözüken ahci driver'ını -her bilgisayara göre farklı olan driver olduğundan link vermiyorum- manuel olarak buldum ve güncelledim. problem ortadan kalktı.

tavsiyem sizlerin de ahci driver'ını güncellemesidir. bilgisayarınızın üreticisi sitesinde bu driver'ı sağlıyorsa, o driverı kurmayı deneyebilirsiniz. değilse, anakart ve işlemcinizi yazarsanız yardımcı olabilirim.
    Asus N53SV-SX077V || General Mobile 9 Pro || Samsung Ue40h6470 Smart TV || Linksys X6200 /// Amd Ryzen 2600 + XFX Radeon RX 5500XT 8GB + Gigabyte B450M S2H + WD SN550 500 GB + Seagate Barracuda 2 TB + 2x Hyperx Fury 3200 Mhz 16GB + Dark Guardian Kasa + FSP-600AHBC-600W PSU
  • Benim anakart ga ep35c ds3r işlemci xeon x5460

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep35c-ds3r_21/download/ link'te sata2 driver'ları indirip kurabilirsiniz.
    Asus N53SV-SX077V || General Mobile 9 Pro || Samsung Ue40h6470 Smart TV || Linksys X6200 /// Amd Ryzen 2600 + XFX Radeon RX 5500XT 8GB + Gigabyte B450M S2H + WD SN550 500 GB + Seagate Barracuda 2 TB + 2x Hyperx Fury 3200 Mhz 16GB + Dark Guardian Kasa + FSP-600AHBC-600W PSU
  • Teşekkür ederim ama hepsini mi kurucam en baştakinimi en baştaki kurulu şuan onu kurdum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.