Arkadaşlar pc yi çalıştırıyorum fakat açılmıyor.Onarım işlemleine hazırlanıyor diyor ve sonra siyah ekrana geçip öyle kalıyor. Anakart gigabayte z97x gaming 5. bİOS MENÜSÜNE GİREBİLİYORUM AMA GÜVENLİ MOD seçeneği yok. usb de yok elimde.Windows 10 orjinal windows 8 kullanıyordum güncelleme ile windows 10 geldi.güvenli moda girsem sistem geri yükleme yada pc onar seçeneği bulacağım ama açılmıyor
Yok mu bilen
Google diye birşey var buraya konu açana kadar bir arama yapsaydınız 1 dk'dan az zamanda sorunuzu çözebilirdiniz.
Allah için boş boş konuşma. Saat 3 ten beri uğraşıyorum. İnternette olanların hepsi windows açıkken güvenli moda nasıl gidilir şeklinde. Onu ben kendim de bulurum arayarak.Bana windows açılmıyorken yani oturum açma ekranına pc gelmiyorken güvenli mod lazım. Sorunumu okumamışsın bile, yazdığın cevaptan belli.
Neyse sorunu şimdi çözdüm. Dün işlemci soğutucum gelmişti onu taktık yeni heralde taşıma sırasında pc sarsıldı. Kabloların ssd ve harddiskin yeniden söküp çıkardım ve başlattım.Bu sefer win 10 onarımm ekrano geldi, gelişmiş seçeneklere tıkladım sonraki adım olan başlangıç onar ı denedim ve sorun çözüldü.