Şimdi Ara

window 7 ekran ters çevirme fonksiyon tuşları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
65.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows 7 ultimate 64 bit sistemini kullanmaktayım, diğer arkadaşlarda ekran ters çevirme fonksiyonu var ;
    ctrl + alt-üst tuşlarına basıldığında ekran görünümü saat yönünde dönmekte.

fakat benim kullanmış olduğum win 7 de bunu yapamıyorum, olan bilgisayarda win 7 profesinonal sistem yüklü
    versiyon farklılığında mı olur acaba ?

• Up
  • hayır ultimate var bende ama bende'de aynı şekilde olmuyor ... biraz araştıralım bakalım bulursam editlerim

edit: kısayolları için ekran kartın desteklemesi lazım
    veya windowsun bir servisinden yapılıyor bende bir çok servis kapatığım için olmadı

ancak sorunu şu şekilde çözdüm

Eğer monitörünüz yan yatma özelliğine sahipse ve ekran kartınız da bunu destekliyorsa, bilgisayarınızda kolaylıkla yatay biçimde çalışabilirsiniz. Ekranı yana yatırırsanız, ilkin masaüstünde çalışmak
    ve fare hakimiyeti biraz sıkıntı çıkartabilir. Özellikle fare denetiminde sabırlı olmanız gerekiyor. Masaüstünde boş bir alana sağ tıklayın ve bağlam menüsünden "ekran çözünürlüğü"nü seçin. Açılan penceredeki
    "Yön" kısmından "Yatay"ı seçin. "Uygula" ve "Tamam" diyerek yaptığınız değişiklikleri onaylayın. Böylelikle ekranınızı artık 90 derece yatay olarak kullanabilirsiniz.

Not: Yaptığınız değişiklikleri geri almak için aynı yoldan yine yatay konumunu seçtiğinizde bu defa ekranınız tepe taklak dönebilir.
    Bu durumda ekran görüntüsünü 180 derece döndürmeniz sorunu çözmenize yetecektir.

kısacası: çözünürlükte ayarlara bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 10 Ağustos 2014; 14:26:15 >

• İngilizler gibi tersten mi gidicen
  • bende de aynı sorun win 7 64 bit ctr+alt+ yön tuşları çalışmıyor ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.