|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syhgül -- 23 Aralık 2014; 23:53:18 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bilgi paylaşılarak artar, azalmaz!!! Bende bir yumurta var; sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, sende bir yumurta; bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var, bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, bende iki bilgi olur. (Konfüçyüs) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Update.exe ya da MyBoot.exe dosyasını nasıl temin edebilirm |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasor.cf -- 20 Mayıs 2021; 6:39:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geç cevap için kusura bakmayın. Mesajımda vardı. https://maplorer.com/myboot.html Update.exe ya da MyBoot.exe yi SDMMC karta kopyalayıp, navigasyon exe'si gibi gösterin, navigasyon programı tuşuna basın Windows CE masaüstü açılacak. Benim cihaz 3G portundan VINN ile internete giriyor fakat uyumlu bir kablosuz adaptör ile cep tel üzerinden bağlanmayı beceremedim. Ayrıca EasyConnected.exe diye bir programla usb kablosu ile cep tele ara yüzü cihaza yansıtılabiliyor. Bu halde internete gerek kalmıyor. http://www.detailturkey.net/konu/diy-wince-tabanli-arac-multimedyasinda-android-kullanimi.27465/ |
|
Bilgi paylaşılarak artar, azalmaz!!! Bende bir yumurta var; sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, sende bir yumurta; bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var, bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, bende iki bilgi olur. (Konfüçyüs) |