Bildirim
winamp ım neden kapanıyor sürekli?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başka versiyonunu yükle.
birde program files'e gir winapm dosyası kalmışsa onuda sil._____________________________ "İnsan, insanın cehennemidir.." -
Hatayı yaz veya SS alıp buraya koy. Belki daha iyi yardımcı oluruz? _____________________________ -

_____________________________ -
Versiyon 5.24 olması ile alakası olabilir mi bilmem, ama ben pek sanmıyorum.
Sen Winamp 5.24'ü kaldır. Artık dosyalarını ve tüm Register kayıtlarını sil. Winamp resmi web sitesinden freeware-basic olanının FULL'ünü indir ve kur.
Hala oluyorsa sorun seni aşar bence
İçinde yüklediğin sorunlu bir Plug-in (eklenti), varsayılan başka bir media player gibi etkenler olabilir...
_____________________________ -
ses kartı sürücünde de sorun olabilir.
eğer diğer çalarlardada yapmıosa arkadaşların dedii gibi tamamen kaldır.
program files registry falan herşeyi sil tekrar dene._____________________________ -
ok teşekkürler _____________________________ -
aynı sorun bendede oluyo winampın library bölümde altaki seçenekleri tıklayınca kapanıyo donanımla bi ilgisi yok galiba sorun winampta çünkü 1.6 GHZ işlemci 128 ekran kartım war _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı