Şimdi Ara

Winamp'a ne oldu ? (2000'liler bilmez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Spotify
  • Bir anda kayboldu gerçekten
  • spotify oldu
  • Hala kullanıyorum. Birvşey olduğu yok.
  • Ares'i hatirlayanlar + ya coksun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • of bee gece gece duygulandım. ne günlerdi... MSN'de vardı o zamanlar. ben o zamanlara geri dönmek istiyorum. bu winamp'ın geyikli veya kurtlu bir temasıda vardı galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N'oldu ki şimdi buna ???
    2 ay önce açıldı
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aimp oldu ....10 kat daha iyi..
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt

limewire hatırlayanlar
  • Efsaneler ölmez şekil değiştirir. MSN, Winamp gibi programlar bir gün yenilenmiş haliyle döner umarım. Eski zamanları özledim zira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

limewire hatırlayanlar

Aga yak yak

Hepsi grubunun şarkılarını indirdiğim seneler

• quote:

limewire hatırlayanlar

Haftalık format isterdi

• quote:

limewire hatırlayanlar

limewire tam bir virüs yuvasıydı, bir kere oradan indirdiğim müzikler yüzünden bilgisayarıma çok sayıda virüs girmişti. sorun bende mi bilmiyorum ama indirdiğin tüm dosyalar virüslü çıktı.

limon ikonu vardı zamanının torrenti gibi birşeydi. tam yılını hatırlamıyorum 3-4 yıl olabilir belki uygulamanın fişi sonsuza kadar çekildi.

• Msn-winamp-limewire 3 lusu sene 2008 civarı :((( msn de sürekli titreşim ve balon atan çocuk. 1 dk bekle diyen arkadasima 59.58 diye sayan gif atip XD yazdığım zamanlar :((( dün gibi :((( cam açıp bana rap şarkısı söylerdi baska bi arkadas da aptal aptal dans ediyodu :(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 221B baker street -- 10 Ocak 2017; 0:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

Efsaneler ölmez şekil değiştirir. MSN, Winamp gibi programlar bir gün yenilenmiş haliyle döner umarım. Eski zamanları özledim zira.

Winampın yeni uygulaması vardı hocam android için ama 2 sene filan öncesinden bahsediyorum o zaman da kimse kullanmıyordu
  • limewire, ares vardı ..

Gamze özçelik şarkıları indirirdik, ey günler be

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Hocam klasik müzik playlist programı olmaktan çıkması lazım, spotify gibi özellikli bi şey olarak gelmesi lazım. Keza MSN de öyle facebook twitter benzeri bi yapıyla yeniden getirilebilir.
  • MSN de neymiş. Kızlara kur yapacağım diye 3 - 5 cafcaflı smile uğruna güzelim ICQ'yu hiç ettiniz.

MSN'e yıllar sonra gelen özellikler ICQ'da zaten vardı. Hatta ICQ'daki bazı özellikler MSN'e hiç gelmedi. Tek zayıf yönü smile zenginliği idi.

• winamp'da tripkolic açılır msn'de tripkolic dinliyor diye gösterilir. profil resmi budur. rezalet günlerdi benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 10 Ocak 2017; 0:58:34 >
  • Türkçeyi katleden nickleri özledim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.