Şimdi Ara

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
19.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sorum saçma olacak ama olsun ben winamp kullanmadığım için bir türlü bulamadım real player kullanıyorum winamp ta bir dosyayı nasıl taratıp içindeki şarkıları buluyoruz? cevaplarınızı bekliyorum
  • klasör olarak play liste atıyorsun şarkıları. sonra winamp aktif iken j tuşuna basında karşına jump to file ekranı geliyor. yukardeki yere yazdıkların hangi şarkı isminde geçiyorsa o şarkıyı kolayca bulabiliyorsun. kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: albus

beyler sorum saçma olacak ama olsun ben winamp kullanmadığım için bir türlü bulamadım real player kullanıyorum winamp ta bir dosyayı nasıl taratıp içindeki şarkıları buluyoruz? cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodolomax -- 25 Şubat 2006; 14:39:13 >
  • yep bide f3 var aynı komutun kısayolu :)

quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

klasör olarak play liste atıyorsun şarkıları. sonra winamp aktif iken j tuşuna basında karşına jump to file ekranı geliyor. yukardeki yere yazdıkların hangi şarkı isminde geçiyorsa o şarkıyı kolayca bulabiliyorsun. kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: albus

beyler sorum saçma olacak ama olsun ben winamp kullanmadığım için bir türlü bulamadım real player kullanıyorum winamp ta bir dosyayı nasıl taratıp içindeki şarkıları buluyoruz? cevaplarınızı bekliyorum

• bana daha da hızlandırılmış gibi geldi...paylaşımın için saol...
  • eskiden de hızlıydı şimdide hızlı cillop gibi j ye basınca falan hiç beklemıyorum
  • tamam sağolun ama ben aradığımı buldum file add folder diyince oluyor
    saolda bu arada yeni sürüp indirip deneyelim
  • bende skin tavsiyesi yapayım bari. media plyer 10 skini.gayet hoş.en sevdiğim özelliği winampın pencereleri sağa sola dağılmıyor.aynı media player gibi.

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!>

http://www.winamp.com/skins/details.php?id=143975
  • ya ben winampın sesini beğenmiyorum dpğrusu jetaudio çok daha kaliteli ses veriyo bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimi1179

ya ben winampın sesini beğenmiyorum dpğrusu jetaudio çok daha kaliteli ses veriyo bence

Jet Audio'nun ses kalitesi gerçekten harika.
  • wiampın ses kalitesini yükseltmek için DFX programını deneyebilirsiniz gerçekten pırıl pırıl bir ses veriyor ama bana winamp'ın seside yetiyor açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

wiampın ses kalitesini yükseltmek için DFX programını deneyebilirsiniz gerçekten pırıl pırıl bir ses veriyor ama bana winamp'ın seside yetiyor açıkcası

DFX mutlaka kullanılmalı ama Avast bu dfx'i trojan sanıyor.
    Bizim sitede başım ağrıdı bu iş yüzünden, indiren bu trojan dedi halbuki alakası yok Avast yanlış uyarı veriyor.
    Yani diyeceğim Avast'a inanmayın eğer kullanacaksanız bu eklentiyi, tertemiz hiç bir şey yok.
    Ben bir sürü yerde tarattım dosyayı.

banner iyi hatırlar
  • enchancer şuana kadar benim winampte kullandığım en iyi ses eklentisi .. deneyin.. kulaklarınıza inanamayacaksınız..

buradan çekebilirsiniz

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=81361
  • Bunu ben de yükledim...

En önemli gördüüm değişiklik başta; SHOUTCast Internet Radyo ve TVler kategorilerine göre gruplandırılmış... Ve yeni radyo + TV istasyonları gelmiş... Şu an yeni gördüüm bi gothic metal radyosu dinliorm Media Library de gelişmiş...

Ayarlarda bikaç yeni şey gördüm, CD Ripperda filan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

enchancer şuana kadar benim winampte kullandığım en iyi ses eklentisi .. deneyin.. kulaklarınıza inanamayacaksınız..

buradan çekebilirsiniz

enchancer'ı yükledim denemek için winamp sapıttı sesi gitti önce sonra takılarak sürekli parça değiştirdi her geçiş yaptığı parçanında bir kopyasını C sürücüsünün kopyalamış enchancer'ı sildim ama düzelmedi bende wiamp'a format attım düzeldi

• sen ayarlarını yaparken plug in sekmesine gelmeden . output taki disk writer ı seçmişsin yanlışlıkla :)
    kur dene bak bidaha ama dikkat et başka biyeri elleme

quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

quote:

enchancer şuana kadar benim winampte kullandığım en iyi ses eklentisi .. deneyin.. kulaklarınıza inanamayacaksınız..

buradan çekebilirsiniz

enchancer'ı yükledim denemek için winamp sapıttı sesi gitti önce sonra takılarak sürekli parça değiştirdi her geçiş yaptığı parçanında bir kopyasını C sürücüsünün kopyalamış enchancer'ı sildim ama düzelmedi bende wiamp'a format attım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Şubat 2006; 23:53:49 >

• evet galiba öyle yaptım
  • teşekkür ettik.
  • Teşekkürler
  • quote:

buradan çekebilirsiniz

Mükemmel bi eklenti gerçekten herkes kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 26 Şubat 2006; 8:52:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.