Şimdi Ara

WİN98 KURULUMUNDA HATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin hepinize. Bir müşterinin eski sistem bilgisayarına orjinal cd den win98 yüklemeye çalışırken disk biçimlendirme esnasında hep %17 de ekranın görüntüsü gidip karartı geliyor. Ve bu sorun reset atmadan düzelmiyor. Sıkıntının nereden kaynaklandığını bir türlü bulamadım. Eski sistem alt yapım çok yok bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirse minnettar olacağım. Saygılar hepinize.

• setupcor komutu ile kurmayı dene..

HDD nde problem olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 15 Nisan 2011; 23:11:02 >
  • Zamanında bende karşılaştım, belki sizinkide aynı olabilir. Hep aynı dosyada sorun çıkıyordu, ram değiştikten sonra sorunsuz kurulmuştu.
  • ilginize teşekkürler biraz geç döndüm kusura balkmayın. makineye gelince 50 tl verdim bir bodon benzin döküp yaktım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektroMarkt

ilginize teşekkürler biraz geç döndüm kusura balkmayın. makineye gelince 50 tl verdim bir bodon benzin döküp yaktım :))

ahah iyi etmişsin. bir hurda da bende var. ben de uçurumdan aşağı atacaktım ama onca yılın hatırı var dedik attık bodrum kata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.