Şimdi Ara

Win8 Orjinal değil. 8.1 e güncelleyebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben orjinal olmayan windows 8 işletim sistemi kullanmaktayım. Windows 8 Etkinleştirme uygulaması ile etkinleştirmiştim ve sorunsuz kullanıyorum.

Windows 8.1 e güncelleme yapabilirmiyim ? Yapsam ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim ? Güncelleme yaptıktan sonra anahtar soruyormuş internette dolaşan keylerden birisi ile o ekranı geçebilirmiyim ? Geçtikten sonra herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

• fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Normalde olsa cevaplardım ama biz burada orjinal kullanırken sizin korsan ve ücret vermeden kullanmanız sinirime gidiyor biz boşuna mı para veriyoruz windowsa.Hakka giriyorsunuz.Bu nedenle cevap yazmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Normalde olsa cevaplardım ama biz burada orjinal kullanırken sizin korsan ve ücret vermeden kullanmanız sinirime gidiyor biz boşuna mı para veriyoruz windowsa.Hakka giriyorsunuz.Bu nedenle cevap yazmayacağım.

Öğrenci adamız hocam ne yapalım :) saolun genede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam aslında haklısınız ben de office programlarını crack li kullanıyorum çok pahalı. Windows 8.1 yeni çıktığı için lisanlama teknikleri çok sağlam sorun çıkarabilir.Windows 7 yükle onu kullan bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Hocam aslında haklısınız ben de office programlarını crack li kullanıyorum çok pahalı. Windows 8.1 yeni çıktığı için lisanlama teknikleri çok sağlam sorun çıkarabilir.Windows 7 yükle onu kullan bence.

Hocam zaten win8 deyim şuan sıkıntı yok :) 8.1 yapıym demiştim ama sorun çıkarmı bilemiyorum

Şuanda Win 8 den 8.1 e güncelleme yoluyla geçemessiniz.8.1 ıso dosyası bulup temiz kurulum ile yükleme yapmanız lazım.Tavsiyem 8.1 update 1 ıso dosyası bulup temiz kurulum yapın.
    Aktivasyon olarak kurulum keyleri zaten windows tarafından veriliyor nette bulabilirsiniz,kurulumu yaptıktan sonra zaten ya orjinal key girmeniz lazım yada başka şekilde aktivasyonu bitirmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Şuanda Win 8 den 8.1 e güncelleme yoluyla geçemessiniz.8.1 ıso dosyası bulup temiz kurulum ile yükleme yapmanız lazım.Tavsiyem 8.1 update 1 ıso dosyası bulup temiz kurulum yapın.
    Aktivasyon olarak kurulum keyleri zaten windows tarafından veriliyor nette bulabilirsiniz,kurulumu yaptıktan sonra zaten ya orjinal key girmeniz lazım yada başka şekilde aktivasyonu bitirmeniz gerekir.

Temiz kurulum yapamıyorum dosyalarımı yedekleyeceğim bir harici disk felan yok. Cdyi takarak veya online yükselterek geçiş yaparsam sıkıntı olur diyosunuz kesinlikle öylemi hocam bir yöntemi yokmudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Online olarak Windows Mağazadan zaten indiremessiniz 8.1i.Cd takarakda olmaz 8.1 ayrı bir işletim sistemi gibi çıktı kaldıki orjinal kullanmıyorsunuz.En temizi harici bir hdd alıp yedeklerinizi ona atıp 8.1 update 1 isosundan temiz bir kurulum yapmaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Online olarak Windows Mağazadan zaten indiremessiniz 8.1i.Cd takarakda olmaz 8.1 ayrı bir işletim sistemi gibi çıktı kaldıki orjinal kullanmıyorsunuz.En temizi harici bir hdd alıp yedeklerinizi ona atıp 8.1 update 1 isosundan temiz bir kurulum yapmaktır..

Pekala teşekkür ederim yardımınız için öyle yapalım ozaman. Son birşey sorayım windows 8 den 8.1 e geçmeye değer özellikler varmı şuanda ? Başlat menüsü felan geldi onun dışında
    8.1 daha stabil hala gelmiş bir çok yenilik var.İlk başlarda driver gibi sıkıntılar vardı ama şuan pek sorun yok.Eğer 8.1 e geçmek çok sıkıntı olmıcaksa geçin derim.Ama sizin için format atmak tekrardan windows yüklemek sıkıntı diyorsanız win 8 de de devam edebilirsiniz..
  • Açılma ve kapanma sorunları var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.