Şimdi Ara

win8 mediacenter sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8 media center eklemek istiyorum windows sitesinden serial aldım fakat serial i girecek yeri bulamıyorum aramadan özellik ekle yazıyorum bir kutu çıkıyor alt menüler filan çıkıyor serial girme yeri çıkmıyor.

win8 mediacenter sorun

• Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Windows Özellik Ekle bas oradan zaten bir ürün anahtarım vara bas keyi gir.

win8 mediacenter sorun
  • bende o kısım yok.

win8 mediacenter sorun
  • Arama kısmına özellik ekle yazdıktan sonra hemen altında ayarlar kısmına bas solda çıkması lazım özellik ekle butonunun.
  • serial girme çıkmıyor bende böyle bir pencere açılıyor

win8 mediacenter sorun
  • Orada değil. Mouse sağ alt yada sağ üste götür. Sağ taraftan Ara/paylaşım/başlangıç/cihazlar/ayarlar çıkacak. burada en üstteki büyüteçe bas. Sonra arama kısmına özellik ekle yaz hemen alt tarafında ayarlar kısmı var ona bas. Sol tarafta Windows 8 Özellik Ekle çıkması lazım.

win8 mediacenter sorun
  •  win8 mediacenter sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam işte oradan giriyorum bende araya tıklıyorum özellik ekle diyorum o pencere çıkıyor senin windows 8 indirdiğin site hangisi benim sürümde mi sorun var acaba
  • bende windows 8 e özellik ekle yok 2 tane var

win8 mediacenter sorun
  • Satın aldığımda indirdim. Windows 8 yükleyici ile. Benimkisi 64 bit sadece fark olarak.
  • Benim bildiklerim bu kadar. Sürüm ile alakalımı bilmiyorum ama benim sürüm numarasını vereyim karşılaştır. Çalıştıra winver yaz enter yap.

win8 mediacenter sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sintech

Benim bildiklerim bu kadar. Sürüm ile alakalımı bilmiyorum ama benim sürüm numarasını vereyim karşılaştır. Çalıştıra winver yaz enter yap.

win8 mediacenter sorun

Edit: Pro sürümü imiş, yalnış görmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 21 Kasım 2012; 12:50:26 >
  • VL sürüm yüklediyseniz o kısım açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes22

VL sürüm yüklediyseniz o kısım açılmaz

VL Nedir?
  • volume lisans şirketlere satılan sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes22

VL sürüm yüklediyseniz o kısım açılmaz

bizimki şimdi vl sürümmü sizin kullandığınız windows 8 sürümünün linkini yazabilirmisiniz.
  • bende win 7 basic var bu özelliği bir forum sitesinde okudum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.