Bildirim
win8 mediacenter sorun

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Windows Özellik Ekle bas oradan zaten bir ürün anahtarım vara bas keyi gir.
-
bende o kısım yok.
-
Arama kısmına özellik ekle yazdıktan sonra hemen altında ayarlar kısmına bas solda çıkması lazım özellik ekle butonunun. -
serial girme çıkmıyor bende böyle bir pencere açılıyor
-
Orada değil. Mouse sağ alt yada sağ üste götür. Sağ taraftan Ara/paylaşım/başlangıç/cihazlar/ayarlar çıkacak. burada en üstteki büyüteçe bas. Sonra arama kısmına özellik ekle yaz hemen alt tarafında ayarlar kısmı var ona bas. Sol tarafta Windows 8 Özellik Ekle çıkması lazım.
-
-
tamam işte oradan giriyorum bende araya tıklıyorum özellik ekle diyorum o pencere çıkıyor senin windows 8 indirdiğin site hangisi benim sürümde mi sorun var acaba -
bende windows 8 e özellik ekle yok 2 tane var
-
Satın aldığımda indirdim. Windows 8 yükleyici ile. Benimkisi 64 bit sadece fark olarak. -
Benim bildiklerim bu kadar. Sürüm ile alakalımı bilmiyorum ama benim sürüm numarasını vereyim karşılaştır. Çalıştıra winver yaz enter yap.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sintech
Benim bildiklerim bu kadar. Sürüm ile alakalımı bilmiyorum ama benim sürüm numarasını vereyim karşılaştır. Çalıştıra winver yaz enter yap.
Edit: Pro sürümü imiş, yalnış görmüşüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 21 Kasım 2012; 12:50:26 > -
VL sürüm yüklediyseniz o kısım açılmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: reyes22
VL sürüm yüklediyseniz o kısım açılmaz
VL Nedir? -
volume lisans şirketlere satılan sürüm -
quote:
Orijinalden alıntı: reyes22
VL sürüm yüklediyseniz o kısım açılmaz
bizimki şimdi vl sürümmü sizin kullandığınız windows 8 sürümünün linkini yazabilirmisiniz. -
bende win 7 basic var bu özelliği bir forum sitesinde okudum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X