Şimdi Ara

win8>ie10 da flash player 11 sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Windows 8 de internet explorer 10 da flash player 11.3.377.15 sürümü yüklü amd hd6850 ekran kartım var. internette youtube olsun başka flash destekli siteler olsun zaman zaman ekran kartı görüntü iletişimini kesti deyip internet sayfası kapanıyor, sekme yapıyor, ekran kararıyor tekrar açılıyor yada bilgisayar mavi ekran veriyor... bunun çözümünü win7 , ie nin eski sürümlerinde ve flashın eski sürümünde flash destekli bir video yada oyunda sağ tılayıp ayarlardan görüntü özelliklerinden donanım hızlandırma özelliğini kapatarak çözüyorduk ama şuan kullandığım sürümde görüntü özellikleri sekmesi yok ne yaptıysam donanım hızlandırmayı kapatamadım ... yardımcı olursanız sevinirim benim gibi çok kullanıcı bu sıkıntı içerisinde biliyorum 3-4 tane aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşım var.

bu şekilde önceki sürümlerde, kapatıyorduk.

benim şuandaki sistemde bu seçenek yok. alttaki regedit resmindeki ayarlardan hangisinin bu donanım hızlandırmayı kapattığını bilen varmı yada başka bir yolu varmı kapatabileceğimiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrox -- 2 Ocak 2013; 23:46:58 >

• arkadaşlar bu sorunu çözebilen yada aynı sıkıntıyı yaşayan yokmu... sadece amd kartlardamı oluyor acaba nvidia da hiç rastlamadım eğer öyleyse ekran kartı ayarlarını karıştıracam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

arkadaşlar bu sorunu çözebilen yada aynı sıkıntıyı yaşayan yokmu... sadece amd kartlardamı oluyor acaba nvidia da hiç rastlamadım eğer öyleyse ekran kartı ayarlarını karıştıracam...

Yıl 2015 ve hala bu sorunla uğraşıyoruz. Henüz çözümünü ben de bulamadım. Nerde bu Adobeciler
  • İnanırmısın dakikalar sonra bi bölümünü buldum :)

Şimdilik kalite seçeneğini bulamadım ama CTRL + Sağ tık yapınca geldi görüntü ayarları.

Bi fark yokmuş gibi oldu ama önce ctrl sonra tık, önce tık sonra ctrl v.s. hepsine bastım

Bi kaç kurcalamadan sonra seninki de gelecektir :)

inşallah kalite ayarını da nasıl bulacağımızı buluruz bir şekilde
  • chewrokee kullanıcısına yanıt
    2 sene geçmiş ben konuyu açalı ama çözüm bulabilmişmiydim bulamamışmıydım hatırlamıyorum 4 farklı sistem değiştim bu kadar zamanda. şuan win8.1 intel işlemcili bir cihaz var. yukarıda yazdığım sorun yok. sanırım amd kartlarda yapıyor sadece çünkü intel ve nvidia da bu hataya hiç denk gelmedim.

Şuanda intel ekran kartlı sistemimde başka sorun var. Youtube da video açıp sekme değiştiriyorum. Video bittiğinde tekrar youtube sekmesine geçiyorum sayfada görüntü gitmiş oluyor. Mouse scroll aşağı yukarı yapınca biraz düzeliyor görüntüde zıplama, bozulma yapıyor başka videoya tıklayınca düzeliyor. Sadece youtubeda olan saçma bir durum. i. explorerda sıkıntılar var cidden ama kullanmaktan vazgeçemiyorum :) chromeda bu ie nin kronik sıkıntıları yok :) ama inatla ie kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.