Şimdi Ara

WİN8 ETKİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DENETİM MASASINDAN BAKIYORUM WİNDOWS 8 SINIRSIZ ETKİN GÖZÜKÜYOR
    MEDİA CENTER İÇİN ÖZELLİK EKLEDE GELEN ŞİFREYİ GİRİNCE DE ŞİFRE KULLANILIR İLERİ TUŞUNA BASIN DİYOR
    İLERİ TUŞUNA BASINCADA ÖNCE WİNDOWSU ETKİNLEŞTİRİN YAZIYOR
    WİNDOWS İLERLEYEN ZAMANDA İPTAL OLURMU DENETİM MASASINDA ETKİN GÖZÜKÜYOR
    GÜNCELLEŞTİRMELERDE KAPALI!

• BİRDE TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA 110-120 LİRAYA SATILAN ÜRÜN ALIP SADECE ANAHTARI GİREREK ETKİNLEŞTİRME YAPILIRMI
    SIFIR HDD VE YENİ KURULUM YAPILMAZ YAZIYO SİTELERİNDE ALIP WİNDOWS 7 DEN Mİ YÜKSELTCEZ İLLAKİ -ARKADAŞIMA 75LİRALIK ALDIK YENİ KURULUMLA KURDUK SORUNSUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakuş1

BİRDE TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA 110-120 LİRAYA SATILAN ÜRÜN ALIP SADECE ANAHTARI GİREREK ETKİNLEŞTİRME YAPILIRMI
    SIFIR HDD VE YENİ KURULUM YAPILMAZ YAZIYO SİTELERİNDE ALIP WİNDOWS 7 DEN Mİ YÜKSELTCEZ İLLAKİ -ARKADAŞIMA 75LİRALIK ALDIK YENİ KURULUMLA KURDUK SORUNSUZ

Tüm yükseltme sürümleri ile sıfır kurulum yapabilirsiniz, sistem üstüne kurma şartı yok..
  • Benim arkadaşım bana orijinal win7 üzerine kurdu ama şu an orijinal değil win8 ben 79 tl verip nasıl orijinal hale getiricem bir türlü yapamadım yükseltme uygulamasını açınca bulunduğunuz bölge desteklenmiyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

BİRDE TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA 110-120 LİRAYA SATILAN ÜRÜN ALIP SADECE ANAHTARI GİREREK ETKİNLEŞTİRME YAPILIRMI

Tüm yükseltme sürümleri ile sıfır kurulum yapabilirsiniz, sistem üstüne kurma şartı yok..

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/uygulama_yazilimi/302/125250272/microsoft_windows_8_pro_32_64_bit_tr_vup_dvd

bende burdan almayı düşünüyorum. toplama bilgisayara hiç işletim sistemi olmadan kurmayı denicem. bir fark var mıdır sorun olmasın sonra ?

birde 32 bit ve 64 bit seçmeyi yüklerken bize mi soruyor yoksa bi yerlerden mi ayarlıyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/uygulama_yazilimi/302/125250272/microsoft_windows_8_pro_32_64_bit_tr_vup_dvd

bende burdan almayı düşünüyorum. toplama bilgisayara hiç işletim sistemi olmadan kurmayı denicem. bir fark var mıdır sorun olmasın sonra ?

birde 32 bit ve 64 bit seçmeyi yüklerken bize mi soruyor yoksa bi yerlerden mi ayarlıyoruz ?

Benim aldığım yükseltme bu, biri 32 diğeri 64-Bit iki dvd ile geliyor, hangisini isterseniz ona kurabilirsiniz.

Bilişim dünyasında kesin diye bir şey yoktur, ben yükseltme çıktıktan 1 hafta sonra aldım (yaklaşık 1 ay önce) ve sıfır kurulum yaptım rahatça, sistem üstüne filan kurmadım. Bu güne kadar da bunun değiştiğine dair bir şey duymadım, herkes sıfır kurulum yapabildiğini söylüyor hala. Sizin alacağınız yeni versiyon olur, MS de bu imkanı o versiyonda kapamış olur, çok çok zayıf da olsa imkan dahilinde, sonra atalarımın kemiklerini sızlatmayın. Satın alacağınız yerle bir konuşun, alacağınız ürün ne kadar zamandır stokta..

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Benim aldığım yükseltme bu, biri 32 diğeri 64-Bit iki dvd ile geliyor, hangisini isterseniz ona kurabilirsiniz.

Bilişim dünyasında kesin diye bir şey yoktur, ben yükseltme çıktıktan 1 hafta sonra aldım (yaklaşık 1 ay önce) ve sıfır kurulum yaptım rahatça, sistem üstüne filan kurmadım. Bu güne kadar da bunun değiştiğine dair bir şey duymadım, herkes sıfır kurulum yapabildiğini söylüyor hala. Sizin alacağınız yeni versiyon olur, MS de bu imkanı o versiyonda kapamış olur, çok çok zayıf da olsa imkan dahilinde, sonra atalarımın kemiklerini sızlatmayın. Satın alacağınız yerle bir konuşun, alacağınız ürün ne kadar zamandır stokta..

teşekkürler.

aslında win7 istiyorum fakat win8'den daha pahalıydı en son vatanda. çok garip gerçekten herhalde microsoft win8e yönelmemizi istiyor

• 75Liralık la sıfır kurulum yaptık arkadaşa bende teknosadan alıcam gidipte hemde 12lira on taksit civarı temiz kurulum yapıyosa sorun yok gold-yada bimeksin sitesinde olmaz diye yazıyo incelenirse görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

75Liralık la sıfır kurulum yaptık arkadaşa bende teknosadan alıcam gidipte hemde 12lira on taksit civarı temiz kurulum yapıyosa sorun yok gold-yada bimeksin sitesinde olmaz diye yazıyo incelenirse görürsünüz

Doğrudur, 29-75-130 fark etmez hepsiyle temiz kurulum yapılıyor.
  • quote:

teşekkürler.

aslında win7 istiyorum fakat win8'den daha pahalıydı en son vatanda. çok garip gerçekten herhalde microsoft win8e yönelmemizi istiyor

Bu düşük fiyatlar yükseltme promosyonu, korsanı azaltmak ve tabii milleti yeni sisteme çekmek için. Zaten bu amaçlar için temiz kuruluma göz yumulduğunu düşünüyorum, yoksa bizler bilişim kurdu MS tavşanı değil, tam tersi. Kutulu retail Win 8 Pro almaya kalksanız fiyatı burada(Bükreş) 400 TL sı, Win 7 den pahalı..
  • 32 Ve 64bit olayı gerçekten güzel teknosadan gidip almak en mantıklısı o zaman uğraşmaya gerek yok

• quote:

32 Ve 64bit olayı gerçekten güzel teknosadan gidip almak en mantıklısı o zaman uğraşmaya gerek yok

teknosadaki upgrade versiyonuymuş yani. orjinal ya da işletim sistemi olmayan pcye olmaz deniliyor. bazılarıda olur diyor. halen kafam karışık. vista orjinal var önce onu mu yükleyip yapsam bilemiyorum
  • Arkadaş almış kurmuş bende alıcam pazar günü akşamı sonucu paylasırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.