Şimdi Ara

Win8 bilgisayar çok donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende win 8 e yükselttiğim Casper marka i3 işlemcili bilgisayar var. Çarşamba günü bilgisayarı kapattım perşembe günü açtım bilgisayarı bu halde buldum.
    Bilgisayar açılıyor hızlı menü filan geliyor hatta masa üstüne basıyorsun oda geliyor. Fakat sonrası yok. Ne dosya ne internet hiçbişeye giremiyorsun. Biyere tıklıyorsun on dakika sonra belki açıyor.
    Araştırdım ama bişey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba

• bendede aynı durum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkurt86

Bende win 8 e yükselttiğim Casper marka i3 işlemcili bilgisayar var. Çarşamba günü bilgisayarı kapattım perşembe günü açtım bilgisayarı bu halde buldum.
    Bilgisayar açılıyor hızlı menü filan geliyor hatta masa üstüne basıyorsun oda geliyor. Fakat sonrası yok. Ne dosya ne internet hiçbişeye giremiyorsun. Biyere tıklıyorsun on dakika sonra belki açıyor.
    Araştırdım ama bişey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba

Bunun nedeni şu olabilir. Windows 8 bilgisayarlar tam kapanmıyor. Hazırda beklet gibi bir moda alıyor. Hızlı açılmasının sebebi de bu zaten. Sen bilgisayarını yeniden başlat(normal yeniden başlat butonundan) düzelir büyük ihtimalle.
  • Bilgisayarın driverları win8 uyumlu olmaya bilir biraz araştırma yap.Bende de vardı tek tek çözmen gereiyor problemleri
  • Bende de imzamdaki cihaz var henüz yeni aldım ama sistemden kaynaklanan donmaların olduğu kesin.
    Arkadaşın dediği gibi cihazı bekleme moduna bırakın bilgisayar kapansın sonra açın bir süre sapıtıyor falan ama bunu her zaman yapmıyor.
    Nadir de olsa yaptığı kesin bir durum. Bende bunu yaparsa eğer, yeniden başlat yapıyorum ve kurtuluyorum.
    Bir de anlamadığım bir nedenden dolayı chrome saçmalayıp duruyor hep. Shockwave hatasıyla karşılaşmaktan bıktım , bunun win8 ile alakası olmadığını da biliyorum tabi.
  • Donanımsal olabilir ama bekleme modu filan alakası yoktur
    Sonuçta ben 15 gündür kullanıyorum. Hiçbişey olmayan makina birden bu hale geldi. Ayrıca ben her yolu yeniden başlat vb. Onlar çare değil yeniden kurdum yine olmadı. Donanımsal heralde bi arada onu araştıracağım. Yada win 7 ye geri döneceğim :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.