Slm arkadaşlar geçen gün win7 build 7264 indirdim tam bugün yazayım derken dvd-rw bozuldu.Ne kapağı açıyor nede kendisini windowsta tanıtıyor.Verdim e*a bilgisayara.Uğramışkende epeydir ihtiyacım olan 8 gb usb bellek aldım 35 tl'ye (gitti para ).İndirdiğim win7 kopyasını dvd'ye yazamıyorum bende geçen gün chip.com'da win7'yi usb bellekle kuran arkadaşlardan etkilenerek bişiler yaptım ama bi türlü allahın cezasını bota getiremedim.2 saat kadar uğraştım denemediğim yol kalmadı ama emeklerim boşa gitti Bi yardım edinde şu usb bellekden win7 kurayım.Şimdiden yardım eden herkeze teşekkürler....
Ultraiso ile uğraşmadan usb-boot disk hazırlayabilirsiniz.
Boot a giremedim demişsin ama... Ben en başından anlatayım. Belki faydası olur.
1-Belleği Fat32 olarak biçimlendir 2-Win7 İSO dosyasının tüm içeriğini, belleğinin ana dizinine kopyala.
C diskinde xp ya da Vista var, ben d diskine kurmak istiyorum dersen: -C deki İşletim sistemini başlat. -Usb belleği tak ve içindeki setup.exe dosyasını çalıştır. Kendi kendine yeniden başlatıp başlatıp kurar. Dikkat C deki işletim sistemi 32bit ise Win7 de 32bit olmalı.
C diskine kuracağım diyorsan: (Ana kartın çok eski değilse) -Usb belleği tak -Bilgisayarı başlat ve boot menüsü gelinceye kadar 1 saniye arayla sürekli F8 e bas. (Bazı anakartlarda F9 ya da F12 olabilir.) -Boot menüsü gelince, HDD ya da Hard Disk bölümünün üzerinde enter a bas ve altındaki menüdeki usb belleğini seç. Kurulum başlayacaktır.
Kolay gelsin.
Hocam anakartı 2 ay önce aldım kısaca yeni.Şuanda win7 build 7100 kullanıyorum yeni sürüm 7264 indirdim öyle kurulum yapmak istiyorum.Dvd-rw bozuldu tam dvd yazdırıcağım gün servise verdim o olsaydı zaten isoyu yazdırırdım direk.Tüm win7 isoyu usb belleğe kopyaladım reset attım bilgisayara f12 boot select tuşu onunla usb cd-rom war onu seçtim (usb-fdd usb-hdd var bide başka seçenek yok normal hdd var bide dvd-rom çıkıyo) direkt hdd den okuyor.Baktım autorun dosyasına filan içinde var usb belleğin Bi türlü beceremedim birazdan arkadaşın verdiği programı deniyicem olmazsa net cafede bi tane dvd yazdırıcam artık napim
Sonunda kurabildim hocam ultra isoyla saolsın Ama baya uğraştırdı valla....