Şimdi Ara

Win7 x64 vs. Premier Manager 99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski oyuncular hatırlayacaktır premier manager 99 diye bir oyun vardı actua sports un efsane menejerlik oyunu geçen gün bir sitede görüp indirdim (acayip duygulandım 12 sene geçmiş üstünden yaşlanıyoruz galiba) fakan win7 de nuh diyor çalışmıyor? win98 mi kurmalıyım :) bi yardım mubarek gün..

• Simgesine sağ tık > Özellikler > Uyumluluk modunu Xp SP3 ya da Windows 98, 2000 yapın. Bir de öyle deneyin.
  • denedim malesef olmuyor " aplication cannot start please try again or reinstall" diye bi hata msg alıyorum
  • Win98'de Crysis 2 oynatmak :(
  • hortlatmak gibi olacak ama pm99'u ben de oynayamıyorum, hatta şu an yükledim olmuyor, illa xp lazım sanırım. uyumluluk modu da yemedi
  • hortlat dostum galiba win7 ye ek olarak xp kuracam :) yaşlandık artık maziyi yad eder olduk :)
  • 98 Premier manager özledim s.fox ve vander velden'i

Yok mu çözüm üreten bir üstad?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XP ,sanal kuruldu yine olmadı.Artık rafa kaldıracağız ya da eski tip bilgisayar alacağız
  • Eğer kuruluyorsa Sanala win 98 kurun birde öyle deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar bende hortlatayım bari konuyu :) bende bir maziye döneyim dedim , oyunun iso kalıbını bulamadım , rarlı şekilde indirdim ondada sizin aldığınız sorunu aldım , kesinlikle xp mi kurmalıyız bu oyunu oynamak için başka çözümü yok mu acaba :) ?
  • çözüm bulan ve dosya bulan varsa paylaşabilir mi? ben rar olanı bile indiremedim.
  • Selamlar, valla Premier Manager 98 sevdasına tutuldum tekrar. arıyorum tarıyorum download edebilceeğim bir yer bulamadım. çalıştığım şirketin IT departmanı ile daha görüşmedim ama uzak masaüstü olarak win98 kurulumu yapılabilirse oyunu oynayabileiceğimizi düşünüyorum.
  • 4. ligden bradford city'i alıp 10. yılda stadını 150000 kişilik yapıp dünya şampiyonu olmak :))
    tüm oyuncuları 4.5 yıldızlılardan kurup keyfine bakmak :)

bu hisler sadece pm99 oyuncularının bileceği şeylerdir....
  • xp kurulu masaüstünde senede 10 gün filan birdaha baştan oynadım.gazete satışından m ler kazandım.süper bi oyun.bulabilirseniz indirin.
  • " application cannot start please try again or reinstall" için çözüm bulan var mıdır? İlk gençlüğüm bu oyunda yatıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.