Şimdi Ara

Win7 Windows Gezgini Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden konumu okuyan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederiyorum . Yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum . Windows gezgini ile ilgili bir sorunum var , youtubede video izlerken yada mozilla firefox u sekme sayfasından bi sayfayı sectiğimde bu sorun ile karşılaşıyorum ( Farklı Tarayıcılar denedim ) , önceden bilgisayarımı kitliyor siyah ekran geliyor ve restart atmam gerekiyordu bu sorunu windows gelişmişten sistem sorunlarında windowsu resetle işaretini kaldırarak çözmüş bulunmaktayım . Ama bu sefer explorer.exe yi görev yöneticisinden çalıştırmam gerekebiliyor , bazen kendi kendine tekrardan çalışıyor anlam veremedim .

Forumda yer alan bazı şeyleri denedim bunlar dan ;

1) cmd yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow komutunu uygulamaktı ancak bu işlem %9 da kesilip hata veriyor çözüme ulaşamadım

2) Bilgisayarı Güvenli modda iken Avg İnternet Sec. ve Avast internet Sec. Programları ile taradım herhangi bir şüpheli ile karşılaşmadım

3) Bilgisayarda yüklü olan k-lite code pack full sürümünüde kaldırdım oda olmadı .

4) Klasör seçeneklerindeki Görünüm sekmesinden her zaman küçük simge göster hiç bir zaman resim gösterme seceneğinide denedim sorunum devam ediyor

Tavsiyelerinizi bekliyor iyi günler diliyorum .

• The_BuFFy kullanıcısına yanıt
    1. Harddisk dosya yapısını chkdsk komutu ile kontrol edin,
    2. RAM'leri memtest86 programı ile kontrol edin.
  • chkdsk komutu ile kontrol işlemini gerçekleştirdim ,
    memtest86 iso dosyasına cd ye boot edip tarama gerçekleştirdim herhangi bir error bulmadı .

Yönetim araçlarından windows olay günlügüne girdigimde idm nin bir dll dosyasının explorer.exe yi kapattırdığı uyarısını gorup idm yi uninstall programıyla bilgisayarımdan kaldırdım . izleme işlemine devam ediceğim , bilgilendirmede bulunurum tekrardan .

Hdtunepro programıyla hard disk taraması yaptırdığımda 2 tane bad sector buldu acaba problem bundan dolayı kaynaklanabilir mi ? Ne yapmamı onerirsiniz
  • The_BuFFy kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözmüş gözüküyorsunuz . Sorunu internette yaşadığınız için IDM kaynaklı muhtemelen. Ara sıra bozuk kesim taraması yapın çoğalma olmuyorsa sıkıntı olmaz.
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :) Tabiki tarama işlemini aksatmam iyi akşamlar diliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.