Şimdi Ara

Win7' kullanırken sorunsuz, Win8-8.1-10'' Kullanırken Mavi Ekran Sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar öncelikle üstesinden gelemediğim anlıyamadığım bir Sorunu & Hatayı sizlerle paylaşmak istiyorum, umarım sayenizde sorunun nedenini bulabilirim, yardım eden ve yardımcı olmaya çalışan tüm kardeşlerime teşekkürler.

Arkadaşlar işyerimdeki bilgisayara format attım bilgisayarda win7 kuruluydu sorunsuz çalışıyordu, windows 8.1 yükledim masaüstüne geldim ekran kartı vs. güncelleştirmeleri yükledim mavi ekran hatası verdi reset atıp bios'a geçti kapatıp açtım, 10-20dk sonra tekrar mavi ekran hatası verdi, bende yeniden windows 8.1'e formatladım bilgisayarı yine masaüstünde biraz vakit geçirdikten sonra tekrar mavi ekren hatası verdi, yine bu durum bir kaç defa tekrarlandı, bu kez windows 7 kurup bilgisayarı 3-4'gün test ettim hiçbir sorun yok herşey standart ve stabildi, ve sonra merak edip windows 10'a formatladım bilgisayarı, bir kaç program yükledim tam herşey stabil gidiyoken Adobe photoshop programını yüklerken yine mavi ekran hatası verdi reset attı ve bios a geçti bende bilgisayarı kapatıp açtım, açıldı ve Windows10 güncellemelerini falan yükledim şuan tekrarlamadı mavi ekran hatasını yani windows 10'da bir kere mavi ekran verdi pc'yi yeniden açtım 10-15'dk sonra güncellemeleri fln yükledim şuan normal çalışıyor ama bu hatayı neden veriyo olabilir, ilerde yine mavi ekran hatasını tekrarlaması olası olabilirmi windows 10'da bir türlü anlıyamadım ?

Windows 7'de mavi ekran hatasını kesinlikle vermiyo düzgün çalışıyo, ama Windows 8 - Windows 8.1 - Windows 10 '' kurduğumda mavi ekran hatası veriyo bu neden kaynaklanıyor olabilir, üstelik windows 8-8.1'de acayip sık sık mavi ekran hatası veriyoken Windows 10'da sadece 1 kere verdi, güncellemeleri falan yükledim şuan normal gibi umarım bir sorun olmaz yine ama bu olay neden oluyor bilemedim :(

Teşekkürler.

Aklımda kalan ilgili bilgisayarın bileşenleri.

480W güç kaynağı

Asus 1150 pin anakart

pentium işlemci

4gb 1333mhz kingston hyperx ram

1gb msi GT420 ekrankartı

1tb 7200Rpm hdd

not: 64bit sistem bios güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.