İnsan ilişkileri ve yakınlaşma durumu.
Arkadaşlar, merhaba. Size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Okulda bir kız ile tanıştım ve okul çıkışlarında aynı trene bindiğimiz için birlikte gitme kararı aldık. Trene binmeden önce biraz yürüyüş yaparken, kız bana birkaç sorunundan bahsetti ve ben de çözüm bulmaya çalıştım. Okulun önünde buluşup birlikte dolaşıp trene bindiğimizden bahsetmiştim. Yaklaşık bir iki hafta sonra dersim bitti ve okulun önünde onu bekledim. Ancak, sınıftan bir erkek arkadaşı ile birlikte çıktı ve benim onu beklediğimi göz ardı etti. O gün çok kızmıştım ve biraz da üzülmüştüm.
Ertesi gün okula geldiğinde, kıza dün kendisini okul önünde yarım saat beklediğimi ve önümden geçtiğini söyledim. Bana görmedim dedi, ama beklememe gerek yok tarzında bir şeyler söyledi. Ben de bir daha zaten beklemeyeceğimi söyledim. O gün öyle konuştuk. Akşama doğru birkaç ortak arkadaş ile birlikte bir clube gittik. İçeride vakit geçirdikten sonra onunla fotoğraf çekilmek istediğimi söyledim, ama bir bahane bulup fotoğraf çekilmek istemedi. Ortak arkadaşlarımızla oturduğumuz masada bir kızın benle konuşmak istediğini, benim neden onla konuşmadığımı sordu. Devamında, milletin dans ettiği meydana gittik ve onunla dans etmek için ellerini tuttum. O sırada bana yanlış kişiyi dansa kaldırıyorsun, arkandaki kız sana deli gibi bakıyor, onunla neden dans etmiyorsun gibi şeyler söyledi. 10-15 saniye dans ettikten sonra ayrıldık. Sonra ben diğer kızlarla dans ettim, bu da hocayla dans etti ve kafasına göre takıldı.
Saat 23:00'ta cluptan çıktık ve tren istasyonuna doğru üç kişi yola koyulduk. Yolda benimle "kanka" gibi tabirler ile iletişime geçti. Ertesi gün onu okulda gördüm ve yüzü bayağı asıktı, mutsuz görünüyordu. Yanına gidip ne oldu diye sordum. Cevap vermedi, ikinci kez sordum, "Sizlik bir şey yok" dedi ve hızlı adımlarla önümden geçip gitti. Sonrasında ne ben onunla ne de o benimle konuştu. Bu karmaşık olayı ben anlayamadım. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Sizce bu davranışların sebebi ne olabilir, fikriniz var mı?
HP OMEN Notebook Bileşen Yükseltme ( UPGRADE )
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımdaki ram ve ssd yi yükseltmek istiyorum. Ssd 2Tb, Ram 32Gb yapmayı düşünüyorum kullanmış olduğum sistem için belirtmiş olduğum Ssd ve Ram önerisin de bulunabilir misiniz?
Ssd olarak samsung 990 pro düşünüyorum sizlerin de tavsiyeleri benim için çok önemli. Ram konusunda karar veremedim uyumluluk gibi bir sorun ile karşılaşmak istemem.
Bilgisayarımı 3d model render ve kurgu gibi işlerde kullanıyorum. 32Gb ram yeterli olur diye düşünmekteyim sizin bu konuda tavsiyeniz ne olurdu?
Bilgisayarımın modeli OMEN Laptop - 17-cb1008nt
Buraya tıklayarak direk bilgisayarımın özelliklerine bakabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, bugün hp omen laptopumun bios güncellemesini windows üzerinden yaptım fakat internetten izlediğim bir video da benim kaçırdığım bir konuya değiniyo ve windows defenderin geçici olarak kapatılması gerektiğini söylüyo. Ben update işlemi sırasında windows defenderi kapatmadım, kaspersky kullandığım için sadece kaspersky den çıkış yaptım ve bios update işlemini başlattım. Merak ettiğim konu, neden virüs programının kapatılması gerektiği ? Windows üzerinden bios update yükleme yerine, usb kullanarak bios update yapılması gerektiğini söyleyenler var bu ne kadar doğrudur sizce ? Teşekkürler..
Yaklaşık 2 hafta önce aldığım HP Omen 15-en1010nt laptop bugün çalıştırdığımda sol usb girişinin hiçbir şekilde çalışmadığını farkettim birçok sürücü sil yükle güvenli mod vs gibi yollar denedim fakat port çalışmıyor boot ekranında porta takılı olan usb yi görmüyor ve bu girişte güç yok sorunun donanımsal olduğunu düşünmeye başladım ve bu konuda yardıma ihtiyacım var. Cihazı servise mi götürmeliyim? İade edebilirmiyim acaba ? Servisi arayıp durumu anlatıp bilgi mi almalıyım ? Zamanda geçsin istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar selamlar, geçen günlerde Razer Basilisk X HyperSpeed mause aldım, içinde ürünle birlikte Energizer marka 1.5V AA (Alkalin Pil) pil geliyor. Uzun vade de bu pil olayı sıkıntı çıkaracağın dan dolayı, şarjlı pil ve Pil şarj cihazı almak istiyorum fakat şarjlı piller 1.2V bu değer ürünün çalışmasına etki eder mi?
Pilleri ve şarj cihazını tam alıcaktım, 1.2V olduğunu görünce sizlere sormak istedim. Şimdiden Teşekkürler..
|
|
|
Ram Uyumu Hakkında Yardım Gerekiyor.
|
Notebook için RAM önerisi ? Acer Aspire One 725
|
İlgi Alanları: Elektrik & Elektronik , Bilgisayar Sistemleri , Çizgifilm&Animasyon
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 426
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 8.827 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware