Şimdi Ara

WIN7 CDSİZ FORMAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, internette bir takım videolar mevcut cdsiz format atılabilir şeklinde ancak bazı videoların altında insanlar işlemi yaptım ancak windows cdsi istiyor, pc bu şekilde kaldı gibisinden yorumlar bırakmışlar. Benimde başıma gelmesini istemem fakat formatada çok ihtiyacım var. Windows cdsi kullanmadan win7 nin kendi başına format atabileceği bir yol mevcut mudur? Böyle bir yol varsa bana yardımcı olabilir misiniz lütfen? Çok teşekkürler...

• Oncelikle rufus programını indirip format cd içini bilgisayara kopyala sonra usb belleğe rufur programı ile yazdırıp boot haline getirdikten sonra usb belleginizi pc takip bilgisayarınızı açın boot menu hangi tus ise ekran da yazar F2 F3 F12 vs ona basıp boot menu gelince usb belleginizi uefi destekliyor sa anakart uefi belleginizin ismini seçip hızlı bir şekilde format atabilirsiniz örnek benim pc de ssd olduğu için 3 dakikada format atabiliyorum normal hddsikin de ise bu süre degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknolojigundem.com/yazilim-haberleri/usb_den-windows-7-format-atma-ve-kurulum-islemi-690546.htm

İşlem basit

Windows 7 format cdsini indir 4 gb boyutunda oluyor.

Usb belleği biçimlendir. Ufak bir programla indireceğin format cdsinin içindeki .iso dosyasını ufak programla usb belleğe yazdır.

Ardından biosa girip boot menüsünden ilk kısmı usb bellek görecek şekilde seç

yeniden başlat format başlasın.
  • cd siz format atmak istiyorsan yanlış hatırlamıyorsam pc açılırken ctrl+alt f10 veya f11 f12 tuşlarından biri seni format ekranına yönlendirecektir...
  • İnternetten istediğin windows 7 sürümünün iso kalıbını indir .İkinci olarak windows 7 usb dvd tool diye bir peogram var indir iso kalıbını seç flash diske yazdır sonrasında pc açılırken usb den boot u seç .Sonrası bildiğimiz format.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB atmanız için UEFİ destekli anakart gerekmekte diye biliyorum USB için ama bu cd de bişe olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETCAD XP HASP DRIVER PROBLEMİ
    19 yıl önce açıldı
    Format !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.