Şimdi Ara

win xp ye win 7 yüklerken hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hatayı alıyorum forumda çok var bu konu fakat bende cd rom da yok. nasl yapacağım bilmiyorum yardım

win xp ye win 7 yüklerken hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet33 -- 2 Mayıs 2013; 15:54:45 >

• ustalar daha iyi bilirler ama aynı hatayla bir günüm geçti.bende senin gibi xp kullanıcısıydım ve sistemimi upgrade ettim dolayısıyla win7 ye geçmem gerekti.
    sürekli kurulum yarısında veya kurulum bitince açılışta senin aldığın hatayı alıyordum.
    HDD 500 gb IDE idi ve nasıl oluyorsa win7 desteklemedi .Vatan a gittim anlattım olayı ve bana HDD den ses geliyomu dedi birde IDE mi dedi.evet dedim .
    hemen bir HDD almalısın dedi 1TB 64 Mb sata3 hdd aldım. tık demedi o gün bugün kullanıyorum 4 ay oldu.

HDD Problemi bana göre.

saygılar
  • eklemeyi unutmuşum , bu hatanın yanısıra kurulum bitiyordu bazen , masaüstüne geçer geçmez onarıma giriyodu win 7 . buda aklınızda olsun.
  • Öncelikle buradan yapılacak cevapların sorunun tespiti ve çözümü yönünde %100 etkili olamadığını hatırlatmak isterim.

Sonrasında siz resmi okuyabiliyorsunuz ancak ben hata iletisini okuyamadım daha ayrıntılı bir resim alabilirsek iyi olur. Sonrasında bu tür hataları düzeltmek her zaman işe yaramıyor zira size şu anda ilk sırada eksik / hatalı olduğu dosyayı gösteriyor siz bunu temin edince 2. - 3.- 41 diye giden bir silsilede gösterme ihtimali çok yüksek eğer ilk dosyayı yada 2. dosyayı kopyalayıp sorununuzu düzelteilbiyorsanız işinize yarayacak bir yöntemdir kurulum cd si içerisindeki i386 klasöründen alınacak dosyanın kopyalanması. Benim size tavsiyem sistemi tamamen yeniden kurmanız yolunda oalcaktır. Cd romum yok diye belirtmişsiniz öncelikle bilgisayarınızı geçicide olsa bir cd /dvd rom ayarlamanızı tavsiye edebilirim eğer bir notebook kullanıyorsanız bu biraz güç oalcaktır bunun yerine bir usb flash bellek yardımı ile kurulum yapmanız çok daha aklıcı ve kolay oalcaktır. Vereceğim linkte güzel bir resimli anlatım ile nasıl yapılacağı izah edilmiş oradan bakıp kolayca yapabilrsiniz. sıkıntılarınızın devam etmrsi halinde tekrar yazıp durumu ayrıntılı şekilde belirtirsenizi ilgilenmeye gayret ederim. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

http://www.bestepe.org/index.php/usb-flash-disk-kullanarak-xp-kurmak.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.