Şimdi Ara

Win Streak ardından gelen Lose Streak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizin de başınıza mı geliyor mu? Çok dengeli takımlarla üst üste win streakler aldıktan sonra bir yerde lose streak başlıyor. Gerçekten ama gerçekten oynamasını bilmeyen ve farm yapamayan kullanıcılarla eşleşiyorsunuz ki maçlardan önce lolnexus falan bakınca da bu belli oluyor. Bu çok garip bir olay şimdi tekrar yenileceğimi bile bile maça girdim. Fakat daha dk 10'da maç 0-10 oldu. Ve çıktım oyundan. Normalde oyundan çıkan birisi değilim. Zaman kaybı olarak gördüm. Silver 1, 80 LP iken bugün hiç maç kazanamadn 0 LP'ye düştüm. Ve bu konu hakkında bir kaç makale tarzı bir şey okumuştum. Bir arkadaş da bahsetmişti forumdan. Bu oyun tamamen şans işi vesaire. Ya gerçekten öyle sanki. Bu matching system seni daha fazla hırslandırmak adına çalışıyor sanki. Daha fazla oynaman, daha fazla vakit harcaman için. He bu arada bu da Lolking'im. http://www.lolking.net/summoner/euw/51990116

Ekleme: Hatta bir keresinde win streak'in hemen ardından 4 maç üst üste afk ile oynamak zorunda kalmıştım.

Düşüncelerimi yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEWARTORG -- 30 Nisan 2015; 21:50:22 >

• Aynen öyle rito hepimizle oynuyor farkında değiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi adamin bu konuda uzin bi yazisi vardi forumda ona ulasabilirsen bi bak ben bulamadim suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nasıl silverdan diaya geldim ? Şans mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legionnaire41

Ben nasıl silverdan diaya geldim ? Şans mı?

İşte ben de kendi kendime diyorum. ''E Challanger olan nasıl olmuş? Onlara sistem çalışmıyor mu?'' gibilerinden. Ama çoğundan aldığım cevap ''Duoq''. Veya hep aynı heroyu spamlayarak. Örneğin habire Riven. Ve yüksek elodakilerin çoğu sadece 1-2 hero spamlayarak çıkıyorlar oralara. Ve ben soloq oynuyorum. Yani hakikaten bir şeyler var. Yetenek de önemli tabi ki. Ve kötü olduğumu düşünmüyorum. Düşünmüyorlar da.
  • quote:

Boost

•  Win Streak ardından gelen Lose Streak Bu win streak sonrası ağır bir lose streak yaşıyorum ilginç gerçekten dünyanın en garip insanları geliyor takımıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win trade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • STEWARTORG S kullanıcısına yanıt
    Duoq girersen şansın artıyor evet. Benim tecrübelerime göre jungle,solo duo girersen o oyunu kazanma şansınız artar tabi oyun bilginizde önemli bilmeden bu konuda birşey diyemem. Tek hero spamleyerek çıkan çok var mesela best rivenlardan geçilmiyor birisi shaco picklese 300 oyun shacosu falan oluyor eğer bir şampiyonun mekaniklerine tamamen hakimsen ve oyun içinde ne yapıcağına doğru karar verebilirsen bence rahatça çıkarsın.

• Seriye çıkana kadar winstreak, seriye çıktığım gibi 2 maçıda üst üste kaybettim ardından gelen lose streak ile şuan 1 lpyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speccy

Win Streak ardından gelen Lose Streak Bu win streak sonrası ağır bir lose streak yaşıyorum ilginç gerçekten dünyanın en garip insanları geliyor takımıma

İşte bana da aynısı sürekli oluyor. 9 maç win streak atıyorum. Ardından 6 maç lost streak ve gerçekten direkt lost. Hiç dayanamadan bile. Surrenderli lost.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Seriye çıkana kadar winstreak, seriye çıktığım gibi 2 maçıda üst üste kaybettim ardından gelen lose streak ile şuan 1 lpyim.

Hocam aynısı herkese oluyor ya bak bu başıma 10 kez gelmiştir en az. Ve gerçekten çok rahatsız edici. Ortada gidip de kaybedilmiyor da maç. Zevk de almıyorsun.
  • Sarşıya gelen feeder sana geliyo sonraki oyunlarda aynı kişi olmasa da.

Bana westte oldu ilk 3 maç takım iyiydi ben iyiydim yendik 4-5. Maç ben tek başıma iyiydim takım berbattı yenildik oluyor öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sana yarın bana mantığı işliyor. Ama olay şu zaten yetenekli adam bu elodan çıkarsa bir şekilde bir yerden sonra herkes kalburüstü olacağından en azından yükselmesi daha kolay olacak.
  • Oynadıgın ligden üstün oyuncuysan zaten takımın ne kadar garip , yeteneksiz oyuncu olursa olsun kazanırsın. Belkide yeteneklisindir oyun kazanmayı bilmiyosundur . Koridor rakibini , karşı jungleri oyundan düşürmeyi dene , kaynaklarını kes . Objektifleri rakibe bırakma, roamla , üstünde gold biriktirme , itemda geri kalma . Oyunu çok iyi oynamakla ile çok oyun kazanmanın bir alakası yok . Çok iyi olup hiç kazandıracak iş yapmazsan kaybedersin , kötü oyuncu olup karşı takımıda düşürürsen veya takımına yardımcı olursan oyun kazanırsın. Kısacası iş yine sende bitiyo , adı üstünde tekli sıra . Soloq da takım yüzünden kaybediyorum diyenler kendinden beter 4 kişiyle 5v5 ranked team oynasın o zaman aradakı farkı görür.
  • aynısı banada oldu wl -30 lardaydı - 14 e indirdim 2 gün içinde 2 gün sonra tekrar - 25 lere çıktı .
  • Neden gold 1 adama Bronz 1 adam gelir ?
  • Aynısı az önce bana oldu , zar zor taşıya taşıya serilere geliyorum , serilerde öyle bir takım veriyorki , kötü oynasalar gene iyi adamlarda ne rün var ne bi hero var , adam adc m yok ama teemoyla oynuycam diyip çıkıyor , hele şu "play for fun xD" diyenler yok mu allahın belaları , sen eğlenmek için oynuyo olabilirsin ama ben kazanmaya oynuyorum belki ? daha az önce ap varus "denedi" birisi , sonuç feed , 7 veya 8. kez seriden düştüm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreakLoL

Oynadıgın ligden üstün oyuncuysan zaten takımın ne kadar garip , yeteneksiz oyuncu olursa olsun kazanırsın. Belkide yeteneklisindir oyun kazanmayı bilmiyosundur . Koridor rakibini , karşı jungleri oyundan düşürmeyi dene , kaynaklarını kes . Objektifleri rakibe bırakma, roamla , üstünde gold biriktirme , itemda geri kalma . Oyunu çok iyi oynamakla ile çok oyun kazanmanın bir alakası yok . Çok iyi olup hiç kazandıracak iş yapmazsan kaybedersin , kötü oyuncu olup karşı takımıda düşürürsen veya takımına yardımcı olursan oyun kazanırsın. Kısacası iş yine sende bitiyo , adı üstünde tekli sıra . Soloq da takım yüzünden kaybediyorum diyenler kendinden beter 4 kişiyle 5v5 ranked team oynasın o zaman aradakı farkı görür.

İyi hoş diyosunda roam atmak ve objektifleri almak için takımınla hareket etmen lazım , kötü bir takımlada olmuyor o kadar kolay . Ayrıca rakibin kaynaklarını keserken takımdaki "pro" ss vermeyi unuttuğu için ölürsen üstüne bide seni suçlarlarsa napabilirsin ki o takımla ? Takım kötüyse kaybedersin bu kadar net . En az 2 tane beyni olan adam lazım , yoksa istediğin kadar iyi oyna kazanamazsın , örnek veriyim gank atıyosun bot lane e adamlar sana yardım dahi etmiyor 2vs1 de ölüp 4 report yiyosun

• Gold elodayım daha geçen gün takımıma unranked bi blitz geldi. Geçen sezonda unranked adam daha yeni 30 lv olmuş ama nasıl oluyorsa bizimle eşleşiyor. Adam her base atışında 5 kırmızı 5 mavi pot alıp bütün parasını potlara harcıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STEWARTORG

quote:

İşte ben de kendi kendime diyorum. ''E Challanger olan nasıl olmuş? Onlara sistem çalışmıyor mu?'' gibilerinden. Ama çoğundan aldığım cevap ''Duoq''. Veya hep aynı heroyu spamlayarak. Örneğin habire Riven. Ve yüksek elodakilerin çoğu sadece 1-2 hero spamlayarak çıkıyorlar oralara. Ve ben soloq oynuyorum. Yani hakikaten bir şeyler var. Yetenek de önemli tabi ki. Ve kötü olduğumu düşünmüyorum. Düşünmüyorlar da.

İstediğin hesabı ver, hesaptaki heroları sırayla oynayarak bile diamonda çıkarım. Olay iyi oynamanız veya kötü oynamanız değil, bulunduğunuz ligden iyi oynamamanız. Bu nedenle debelenip duruyorsunuz. Ya bunu kabullenip keyif almaya bakın yada kendinizi geliştirmeye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.