Bildirim
win server 2003 te uzak masaüstü bağlantısı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yetkilerini kontrol et. -
zaten admin deyim yetkilerde kısıtlama yok -
3389 udp portunu açman gerekebilir. (sanmıyorum ama) uzak masaüstüne dışa erişime izin vermen de gerekebilir. deneyip sonucu yazarsan sevinirim... -
bu dediklerin yapılı tşk -
ama bağlanmıyor -
dış ağa bağlanırken hangi ileticiden geçiyorsun? bir adsl modem mi, switch mi ya da direk çıkışın var bağlantıyı server'ının sütünden mi paylaşıyorsun?
herhangi bir aygıttan geçerek bağlanıyorsan gerekli ayarların yapıldığından emin misin? -
eminim... -
Gerekli portlar açıksa bağlanamaman için hiç bir neden yok. Kontrol etmeni, mümkünse çıkış ayarlarını yeniden yapılandırmanı öneriyorum... -
hata mesajını yada event viewer'a nasıl bir kayıt düştüğünü yazarmısın. -
hata mesajında diyor ki:
event viewer da bununla ilgili bi hata görünmüyor yalnız bağlanamadığı zaman verdiği mesajda uzakmasaüstü erişimi olmayabilir bağlanmaya çalıştığınız bilgisayar çok yoğun olabilir . Daha sonra deneyin sorun devem ederse sistem yöneticinize başvurun diyor -
yalnız şu 3389 udp portu olayından pek emin değilim. Portu modemden açmayı mı kastediyorsunuz -
evet modemden açacaksın..vpn veya nat bölümlerinden... -
peki şu bağlanmaya çalıştığınız makine xp olduğuna göre ve diğer makineler bağlanıyorsa modemden yapılacak bir ayar yok demektir.taktım bu konuyu kafaya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 15 Ağustos 2006; 9:43:15 > -
eyer uğraşıyosan sana kolaylık olsun diye söylüyorum alehandro bana öyle geliyor ki ISA serverla alakalı bir durum var çünkü ISA server kurmadn önce bağlanabiliyordum hatta kurduktan sonra da bağlandım yalnız ISA yı çok kurcaladık ne olduysa ondan sonra oldu -
selam,ya bu isa çok çetrefilli bir iştir....Yardım için şuraya bak www.sistemuzmani.com -
Modemdem 3389 Tcp ile Port açacaksın . port açarken ip kısmına bağlanmak istediğin pcnin iç ipsini yaz. sonra remote desktop ayarlarını yap bilgisayarım + remote + remote desktop enable olmasına dikkat et . daha sonra ağ bağlantılarında aktif baglantının windows firewall özelliklerinde remote desktop sekmesi var onu işaretlemen gerekiyor son olarak remote desktop baglantıyı açıp bağlanmak istediğin bilg. o anda almış oldugu modem ipsini yazarak bağlanabilirsin . Eğer hala sorun yaşıyorsan modemi restart etmelisin bağlanmaması için bi neden yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: ScanServ
Modemdem 3389 Tcp ile Port açacaksın . port açarken ip kısmına bağlanmak istediğin pcnin iç ipsini yaz. sonra remote desktop ayarlarını yap bilgisayarım + remote + remote desktop enable olmasına dikkat et . daha sonra ağ bağlantılarında aktif baglantının windows firewall özelliklerinde remote desktop sekmesi var onu işaretlemen gerekiyor son olarak remote desktop baglantıyı açıp bağlanmak istediğin bilg. o anda almış oldugu modem ipsini yazarak bağlanabilirsin . Eğer hala sorun yaşıyorsan modemi restart etmelisin bağlanmaması için bi neden yok.
Yazılanları bir oku istersen arkadaşım... -
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
quote:
Orjinalden alıntı: ScanServ
Modemdem 3389 Tcp ile Port açacaksın . port açarken ip kısmına bağlanmak istediğin pcnin iç ipsini yaz. sonra remote desktop ayarlarını yap bilgisayarım + remote + remote desktop enable olmasına dikkat et . daha sonra ağ bağlantılarında aktif baglantının windows firewall özelliklerinde remote desktop sekmesi var onu işaretlemen gerekiyor son olarak remote desktop baglantıyı açıp bağlanmak istediğin bilg. o anda almış oldugu modem ipsini yazarak bağlanabilirsin . Eğer hala sorun yaşıyorsan modemi restart etmelisin bağlanmaması için bi neden yok.
Yazılanları bir oku istersen arkadaşım...
Senin için bir kez daha okudum eee??
-
quote:
Windows server 2003 kullanıyorum kendiağıma dahil bilgisayarlarda uzakmasüstüne bağlanbilmeme rağmen kendi ağım dışındaki bir bilgisayara bağlanamıyorum. Bununla beraber benim ağımdaki diğer kullanıcılar bağlanabiliyorlar. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler.
Sence de zaten senin o dediklerini yapmamış mı arkadaşımız?
Eksik de anlatmışsın zaten. Windows firewall açıksa eğer ondan da 3389u açması gerekir.
Benzer içerikler
- ortak klasöre bağlanma sorunu
- sorgu paneli
- zyxel nas542
- laptop wifi güçlendirme
- lg tv dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X