Şimdi Ara

win mobile ile ilgili sorularim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • once 3 sene ios kullandim yaklasik bir senedir de android kullaniyorum arkadaslar, yillar once kimse win mobile bilmezken mpx200 ile akilli telefon dunyasiyla adim atmistik..bu kisa giristen sonra her nekadar esnekligini sevsemde akici ve kullanici dostu olmadigi icin tekrar arayisa girdim, geriye bir tek win mobil kaldi, bazi sorularim var platform ile ilgili cevaplarsaniz sevinirim;
    1.herhangibir internet explorer ile bir sekilde flash videolar izleyebilirmiyiz
    2.yada bir videoyu indirip(flash video da olabilir ki ozellikle flash video icin cevaplayin lutfen) player ile izleyebilirmiyiz
    3.bsh player ve mx player varmi marketinde
    4.torrent den indirme yapilabiliyormu, film mesela, marketinde uygulama varmi(ucretlide olabilir)
    5.internet tarayicisi kullanislimi, dekstop olarak kullanilabilirmi mesela siteler akici oluyormu, tarayicidan bankacilik islemleri yapilabiliyormu
    6.yogun kullanimda pili bir gunu cikariyormu, yani aksama dogru sarja koymak zorunda kaliyormusunuz (lumia 1520 icin ozellikle) simdilik aklima gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D64E5BC10 -- 29 Eylül 2014; 11:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Ben de uzun arayışlar ve araştırmalar sonucu 1520 aldım. 3gs ten itibaren hep iOs platformundaydım. Sorularına kısaca cevap vermeye çalışayım.

1-videolarda genel olarak sorun yok. Çoğu sitede sorunsuz izleyebilirsiniz.

2-video capture su an bildiğim kadarıyla yok.

3-moi player var. Her işini fazla fazla gorur. Gayet kaliteli ve başarılı.

4-torrent istemcileri mevcut. Sorunsuz indirme yapabilirsin.

5-ie tarayıcının desktop modu var. Bankacılık işlemleri için çoğu banka kendi programını yayınladı zaten. Online bankacılıkta problem yaşamazsın.

6-Hem işim hem zevklerim gereği telefon elimden pek düşmez. Sabah 9 gibi şarjdan alırım teli. Gece 1 gibi yatarım. 3g - wifi açık ekran parlaklığı yüksektir. Bu 16 saatlik süreçte iPhone 5 kullanırken günde ortalama 4 defa şarj etmek zorunda kalıyordum. Lumia 1520 ise gece yatarken baktığımda kalan şarj genelde %30 - %35 seviyesinde oluyor.

Ben özellikle ekran boyutu ve batarya probleminden ötürü tercih ettim Lumia 1520yi. Stabilitede iOs u kesinlikle aratmaz. Market haşa gelişiyor. Bulamayacağın her uygulamanın bir muadili oluyor. Ekran boyutu olarak iPhone 6 plus yeni çıktı. Ama onun da bataryası lumia 1520 kadar iyi değil. Sıfır ayarında çok temiz 1520yi 1500 tl seviyesinden alabilirken o fiyat farkına kesinlikle değmez.

• Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Diğer başlıklara baktıysan belki görmüşsündür. Fanboylar bana kıl olur öyle körü körüne savunmam ben bişeyi. Yeri gelince çok acımasız eleştiriler de yaparım. Yani olabildiğince objektif yaklaşıyorum konuya.

• tesekkurler cevaplar icin, izlerken video indiremiyoruz ama flash izleyibiliyoruz anladigim kadariyla, ios kadar kullanici dostumu kullanimi, yani iosj bilirsin cocuklar bile kullanabiliyor okadar basit puruzsuz

• criptex C kullanıcısına yanıt
    bsh playeri altyaziyi netten kendisi buldugu icin tercih ediyordum markette yok oylemi

• Rica ederim. Eve video izlerken indirme yok. Ara yüz kullanıcı dostu. Fakat 3-4 günlük bir alışma süreci gerektiriyor. iOs ve android birbirine yakın ara yüzlere sahip. Windowsun tarzı biraz daha farklı. Ama sıkıntılı ya da karmaşık mı derseniz kesinlikle değil derim.

• @criptex hocam haklı, yazdığınız şeylerde pek sorun yaşamazsınız. Ama arayüz biraz sıkıcı gelebilir android ve ios'dan sonra. Stabilite ve akıcılıkta sorun olmaz, giriş seviyesi 525 var, ağzına kadar dolu, çok nadir kasmalar yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı kişiler sorun çıkmaz demiş video için fakat internette video izlerken tam ekran olmama sorunu var,flash kullanan yerleri açmıyor bilginiz olsun.Ayrıca bazı kişiler bende dahil olmak üzere bazı siteler çok fena sapıtıyor ve telefon takılı kalıyor bizde kilit tuşuna basıp açıncada karıncalanma oluyor.

Bunlar başınıza gelebilir.
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    flash seyredilemiyor ozaman?

• Flash videolar izleniyor. Sıkıntı yok. Flash tabanlı web siteleri açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Flash videolar izleniyor. Sıkıntı yok. Flash tabanlı web siteleri açılmıyor.

Cyan'da açmıyordu fakat Denim(Beta) güncellemesinde açıyor.
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    peki androiddeki gibi etc kablo ile usb bellek yada hdd baglabiliyormu arkadaslar

• Denim güncellemesi ile olacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Diğer başlıklara baktıysan belki görmüşsündür. Fanboylar bana kıl olur öyle körü körüne savunmam ben bişeyi. Yeri gelince çok acımasız eleştiriler de yaparım. Yani olabildiğince objektif yaklaşıyorum konuya.

Criptex hocama tekrardan tesekkur edeyim buradan. Telefon arayisimda objektif yorumlari gozume carpmisti ve aklima takilan 1-2 seyi sormustum. Sagolsun fazlasiyla bilgi verdi ve gelisen bir sistem oldugunu bilerek wp aldim. 2 haftadir kullaniyorum gercekten memnunum sistemden.
    Ama asil bahsetmek istedigim bu hocamiz gercekten olaya objektif bakiyor. Guvenebilirsiniz yazdiklarina:)

• Estağfurullah. İnsan bildiğini doğru düzgün paylaşacak ki hayat herkese kolay olsun.

Ben insanların sahip olduğu malların kölesi durumuna düşmesine şiddetle karşıyım. Bi mal iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. İyi olanı kötülemek de kötü olanı yüceltmek de en başta insanın kendisini kandırmasıdır. O yüzden öyle fanboyluk falan boş işler bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.