Şimdi Ara

Win 8 MAVİ EKRAN Sorunu (REGISTRY_ERROR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açıldıktan sonra 5 dakika dolmadan sürekli olarak alttaki hatayı (REGISTRY_ERROR) vererek kapanıyor. Bir kaç yöntem denedim ama olmadı.

- Yedeklemeye dönmeye çalıştım, olmadı.
    - CCleaner ile kayıt dosyalarında temizlik yaptım, bu da işe yaramadı.

Win 8 MAVİ EKRAN Sorunu (REGISTRY_ERROR)

Bir kaç gündür kullanılmaz halde. Format vs. devreye girmeden çözmenin bir yolunu arıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

• Böyle bir sorun başına gelen veya nasıl çözülebileceğini bilen yok mudur acaba?
  • Bendede ayni sorun var bilgisayar acilmiyodu surekli yeniden baslatiyo mecbur servise verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format atmadan bulunabilecek bir çözüm yok mudur?

Donanımsal bir arıza olduğunu düşünmüyorum ve servis vs. işlerle uğraşmak istemiyorum. En kötü atarım formatı ama mutlaka bir yolu olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Format atmadan bulunabilecek bir çözüm yok mudur?

Donanımsal bir arıza olduğunu düşünmüyorum ve servis vs. işlerle uğraşmak istemiyorum. En kötü atarım formatı ama mutlaka bir yolu olmalı

Bence yeniden temiz bir kurulum yap tabi ki sana kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightdark34

quote:

Konuyu açma amacım format olmadan halledebilmek zaten, yoksa formatla halletmek istesem 2 hafta önce yapardım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lightdark34

quote:

Konuyu açma amacım format olmadan halledebilmek zaten, yoksa formatla halletmek istesem 2 hafta önce yapardım.

Hamachi'den de oluyor 2 haftadır MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS diye bir hata sen bir sil Hamachi varsa yoksa yapacağım bir şey yok ama elbet çözümünü bulursun ;D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.