Şimdi Ara

win 8 etkinleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işletim sistemim win8 ve kendi sitesinden ilk çıktığı zamanlarda indirdim yükledim. 80 günlük lisansı dolduktan sonra windowsu etkinleştirdim ürün anahtarıyla. bilgisayar özelliklerine baktığım zaman etkinleştirildi ibaresi var fakat masa üstünde lisans geçerlilik süresinin dolduğunu yenileme yapılması gerektiğine dair yazı bulunuyor. Doğru olan bilgisayar özelliklerinden gördüğüm lisansın geçerli olmasımı yoksa masa üstünde yer alan lisansın bitmiş olmasımı durumumu? ayrıca lisansım varsa neden masa üzerinde etkinleştirilmeli ibaresi var. Şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: desemki

Arkadaşlar merhaba,
    işletim sistemim win8 ve kendi sitesinden ilk çıktığı zamanlarda indirdim yükledim. 80 günlük lisansı dolduktan sonra windowsu etkinleştirdim ürün anahtarıyla. bilgisayar özelliklerine baktığım zaman etkinleştirildi ibaresi var fakat masa üstünde lisans geçerlilik süresinin dolduğunu yenileme yapılması gerektiğine dair yazı bulunuyor. Doğru olan bilgisayar özelliklerinden gördüğüm lisansın geçerli olmasımı yoksa masa üstünde yer alan lisansın bitmiş olmasımı durumumu? ayrıca lisansım varsa neden masa üzerinde etkinleştirilmeli ibaresi var. Şimdiden teşekkür ederim..

windows uptade'den dolayı olabilir dostum büyük ihtimal bir de şu activatörü dene istersen bende gücelleme yapsamda gitmiyor

http://www.dosya.tc/server5/jEhkNp/Windows8Cracked_b y w a r e z_.rar.html

boşluğu silmen yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikikord -- 7 Nisan 2013; 1:45:26 >

• Pm kutunu kontrol et bir link gönderdim sana o rar dosyasını indir ve .exe yi çalıştır sorunun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikikord

quote:

Orijinalden alıntı: desemki

Arkadaşlar merhaba,

windows uptade'den dolayı olabilir dostum büyük ihtimal bir de şu activatörü dene istersen bende gücelleme yapsamda gitmiyor

http://www.dosya.tc/server5/jEhkNp/Windows8Cracked_b y w a r e z_.rar.html

boşluğu silmen yeterli

dosya virüs dolu

• KMS DEN DOLAYI DIR

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
    slmgr -skms lunar21.no-ip.org
    slmgr.vbs -ato

BU KOMUTLARI Bİ DENE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.