Arkadaşlar merhabalar,ben ilk olarak şöle diyim kendimi adminlikten sildim.Bilmeden yerel hesaba geçtim,admin şifresi hakkında hiçbir bilgim yok.Format için veya en basit winrar dahi indirsem açmak için yönetici izni istiyo ne kullanmak istesem yönetici izni istiyo netten 8.1 indirip formatta atamıyorum.Cd DVD felan vermediler PC'yle beraber.Napabilirim nolur yardım edin canıma tak etti.Tekrardan adminliğe geçmek istiyorum yardım edermisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: dogu94
Arkadaşlar merhabalar,ben ilk olarak şöle diyim kendimi adminlikten sildim.Bilmeden yerel hesaba geçtim,admin şifresi hakkında hiçbir bilgim yok.Format için veya en basit winrar dahi indirsem açmak için yönetici izni istiyo ne kullanmak istesem yönetici izni istiyo netten 8.1 indirip formatta atamıyorum.Cd DVD felan vermediler PC'yle beraber.Napabilirim nolur yardım edin canıma tak etti.Tekrardan adminliğe geçmek istiyorum yardım edermisiniz?
Sanırım kullanıcınız zaten Yönetici ve bu hatayı alıyorsunuz.
Windows 8.1'i yüklemek için Yönetici ayrıcalıklarına sahip bir hesap kullanmanız gerekiyor hatasını ben yeni bir Hotmail hesabı ile kullanıcı açarak çözdüm. Yerel hesap yerine Microsoft Hesabı açarak.
Denetim masasına girin. Kullanıcı hesaplarını seçin. Başka bir hesabı yönetin i seçin. Bilgisayar ayarlarında yeni bir kullanıcı ekleyi seçin Hesap ekleyi tıklayın. Bir eposta adresi belirleyin. Yukarıdaki işlemle bir Microsoft hesabı oluşturuyorsunuz. Bilgisayarı bu kullanıcı ile açın. Magazaya girin ve Windows 8.1 güncellemesini indirin.ALINTIDIR
dogu94D
kullanıcısına yanıt
Daha Oturmadı Win 8.1 Geçtim Ve Yarın Win 8 Geri Döndüm.