Şimdi Ara

WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
21.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 8 den , windows 8.1 Pro ya yükseltildikten sonra , bazı bilgisayarlarda sağ alt tarafta kalan secureboot watermark yazısını aşağıdaki anlatım sırasını izleyerek kaldırabilirsiniz. tarafımdan hazırlandı ve chip-izmir rumuzlu arkaşımız tarafından test edildi.

gerekli dosyalar için link : İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
    rar şifresi : ERDAL

not 1: dosya değişimlerinde , hedefteki dosyayı değiştir dedikten sonra ''klasör veya dosya başka bir programda açık oldugundan eylem gerceklestirilemiyor'' gibi bir hata alırsanız, o zaman o aşamada şöyle yapın :

asıl dosyayı ilgili klasörden sağ tıkla ve kes yapın , o klasörden çıkarın , farklı bir yere yapıştırın. ( hem böylece orijinali yedeklemiş olursunuz)

benim derlemiş olduğum dosyayı ilgili klasöre kopyalayın ve işlemlere devam edin.

Not 2 : Bu işlemler sadece windows 8.1 Pro 64 bit üzerinde test edilmiştir.

WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E3350EF5 -- 20 Ekim 2013; 14:01:42 >

• win8de aynı sorunu yaşıyodum. bi çözüm bulamadım. bunu deneyeceğim eve gidince. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

win8de aynı sorunu yaşıyodum. bi çözüm bulamadım. bunu deneyeceğim eve gidince. teşekkürler.

win8 de kullanmanızı tavsiye etmem. dosya içeriklerinden dolayı sisteminiz çökebilir. isterseniz win8 için, mui dosyalarını hazırlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E3350EF5 -- 15 Ekim 2013; 21:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimistic

quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

win8de aynı sorunu yaşıyodum. bi çözüm bulamadım. bunu deneyeceğim eve gidince. teşekkürler.

win8 de kullanmanızı tavsiye etmem. dosya içeriklerinden dolayı sisteminiz çökebilir.

uyarınız için teşekkürler. böyle bi konuyu forumda gördüğüm için tekrar teşekkürler. önceden nasıl çözüm yolu bulacağımı bile bilememiştim. şimdi nasıl aramam gerektiğini biliyorum en azından.
  • Kardeşim zaten etkinleştirdikten sonra o yazı orada kalmaz ki bende olduğu gibi mesela bakarsın o yazı bende yok. Galiba siz Kms Activatior kullandığınızdan dolayı orada ki yazı gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 16 Ekim 2013; 0:13:55 >
  • 18 inde çıkmıcak mı bu ya siz önizleme sürümünü mü etkinleştirdiniz
  • soru bana sorulmamış ancak merakı gidermek için cevap vermek istedim izninizle; msdn yani rtm sürüm etkinleşiyor skype arama yaparak. tecrübeyle sabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skype dışında 8.1 pro / enterprise aktivasyon 1.0 çıktı zaten. msdn sürümünde sadece aktivasyon etkinleştiriyor fakat sağ alttaki yazıyı kaldıramıyor. bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E3350EF5 -- 16 Ekim 2013; 16:46:07 >
  • yanlışınız var. hiçbir yama yapılmadan kalkıyor. skype ile aktifleştirme yaptım ben kendiliğinden gitti.

edit: özür dilerim mesajınızı yanlış okumuşum. skype dışında yazmışsınız gözümden kaçmış. haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 16 Ekim 2013; 16:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

windows 8.1 Pro aktivasyon edildikten sonra sağ alt tarafta kalan watermark yazısını aşağıdaki anlatım sırasını izleyerek kaldırabilirsiniz. tarafımdan hazırlandı ve test edildi.

gerekli dosyalar için link : BURAYA TIKLA

WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım

kardeş bu secureboot doğru yapılandırılmadı watermark'ını da silebilir mi ? Windows orjinal 8.1 pro..Yardımların için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: chip-izmir

quote:

windows 8.1 Pro aktivasyon edildikten sonra sağ alt tarafta kalan watermark yazısını aşağıdaki anlatım sırasını izleyerek kaldırabilirsiniz. tarafımdan hazırlandı ve test edildi.

WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım WİN 8.1 PRO secureboot yazısını kaldır resimli anlatım

kardeş bu secureboot doğru yapılandırılmadı watermark'ını da silebilir mi ? Windows orjinal 8.1 pro..Yardımların için şimdiden teşekkürler...

hepsini siler

• quote:

quote:

quote:

hepsini siler

İşlemler tamamdır dostum ellerine sağlık sırayla tüm watermarkları temizledik..Son bir sorum olsun sana ; sadece bu yazıları siliyoruz sorun tamamen çözülmüyor değil mi ? (SecureBoot Doğru yapılandırılmadı watermark'ı için soruyorum) ..İleride windows bir güncellemeyle o sorunu ortadan kaldırırsa tekrardan bi işlem yapmamıza gerek kalmaz ? Tekrardan tüm desteğin için çok teşekkür ediyorum dostum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hepsini siler

İşlemler tamamdır dostum ellerine sağlık sırayla tüm watermarkları temizledik..Son bir sorum olsun sana ; sadece bu yazıları siliyoruz sorun tamamen çözülmüyor değil mi ? (SecureBoot Doğru yapılandırılmadı watermark'ı için soruyorum) ..İleride windows bir güncellemeyle o sorunu ortadan kaldırırsa tekrardan bi işlem yapmamıza gerek kalmaz ? Tekrardan tüm desteğin için çok teşekkür ediyorum dostum..

tabiki sadece yazıları siliyoruz. donanımsal veya yazılımsal bir işlem yapmıyoruz. zaten anladığım kadarı ile bios üzerinden yapılan bir işlem. mesela benim laptopta öyle bir kısım yok ama yazı bende çıkmadı.windows güncelleme ile sorunu kaldırsa bile , şu an yaptığımız işlem yönünden bir sıkıntısı olmaz. nasılki oyunlar Türkçeye çevriliyor onun gibi birşey yani.

• Hocam benim ki lisanslı W8.1 yani crack yapmam pek doğru olmaz. Benim ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Hocam benim ki lisanslı W8.1 yani crack yapmam pek doğru olmaz. Benim ne yapmam gerek?

bu işlem crack değildir . benimde bilgisayarımda kullandığım w 8.1 orijinal lisanslı. sadece ilgili yazılar siliniyor. donanımsal veya yazılımsal bir işlem yapmıyoruz burada.

istersen değişimi yapılan dosyaların orijinallerini farklı bir yere kopyala , olur ya beğenmedin, aynı işlemleri kendi orijinal dosyaları ile yeniden yerlerine koyarsın. karar sizin.

derlediğim dosyalar zaten orijinal dosyalar üzerinde yapıldı. ekstradan ben dosyayı yazmadım ve hiçbir şey eklemedim. crack ayrı mevzu. bu ayrı.
  • Tamam hocam yanlış algılamışım demek ki, etkinleştirilmedi falan yazıyordu çünkü. Bilgisayara geçince deneyeceğim, teşekkürler cevap için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç anlamam bu işlerden. Normalde mac kullanıyorum ama ihtiyaç olur diye masaüstüm windows. Aynı sorun bende de var, orjinal lisanslı kullanıyorum. O yazıyı sildirmek için bazı arkadaşlar etkinleştirmek ve skype falan demiş. Neyi nasıl etkinleştircez, skype ile kimi aricaz :D rica etsem bu kara cahile anlatır mısınız? Çok makbule geçer, takıntılı adamım taktım o yazıya sinirim bozuluyor. Format atıp Win 7 yüklicem nerdeyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar hiç anlamam bu işlerden. Normalde mac kullanıyorum ama ihtiyaç olur diye masaüstüm windows. Aynı sorun bende de var, orjinal lisanslı kullanıyorum. O yazıyı sildirmek için bazı arkadaşlar etkinleştirmek ve skype falan demiş. Neyi nasıl etkinleştircez, skype ile kimi aricaz :D rica etsem bu kara cahile anlatır mısınız? Çok makbule geçer, takıntılı adamım taktım o yazıya sinirim bozuluyor. Format atıp Win 7 yüklicem nerdeyse..

eğer işletim sisteminiz windows 8.1 pro 64 bit ise sadece bu konudaki ilk mesajımı dikkate alarak ilgili yazıları kaldırabilirsiniz. orijinal lisanslı kullandığınızdan etkinleştirme, skype gibi konular sizi bağlamıyor.
  • biostan secure boot keylerini kurarak kurtuldum bu sorundan ama bu seferde msi veya win8 logosu falan gözükmüyor 5-10sn sonra başlangıç ekranında ekran geliyor
  • Base dosyasınında problem çıkmadı ancak
    shell dosyasında böyle bir hata ile karşılaştım.

ben bu hatayla karşılaştım yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.