Merhaba öncelikle teşekkürler orjinal Win8 64 kullanıyordum, Windows sitesinde ücretsiz 8.1 e yükseltin diye link gördüm. Ücretsiz ise üst versiyon sa diye tabii ki hemen yükledim, özelliklerden etkinleştirilip etkinleştirilmediğine baktım, tamamdı ama yukarıda çözümü anlatılan sorun benim de başıma geldi önce microsoft sitesinde yardım aradım, şikayet eden var ama çözüm yoktu. bios ayarların falan yazmışlar, kolay olduğu için önce onu denedim aranırken buradaki çözümü gördüm biraz zahmetli ama KESİN ÇÖZÜM en azından bendei şe yaradı sistemi restart yaptım sorun yok, sistem hala çalışıyor en azından şimdilik tekrar teşekkürler
Bunlara gerek yok. Microsoft Fix çıkardı. BURADAN ALIN
Microsoft bu konuyla ilgili bir güncelleme yayınladı sitesinde mevcut ANCAK bu yama sadece o yazıyı siliyor secureboot u yani bios sistemiyle ilgili bir işlem yapmıyor.bu yüzden pc ler hızlı kapanıp açılamıyor.bunu anlamanın yolu eğer gerçekten secureboot etkinse açılışta ekrana gelen anakart veya notebook markasının logosu vs gelemden direk Windows logosu gelmesi gerekir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme