Şimdi Ara

win 8.1 de combo fix çalıştırma yolu varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
76.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum başlıkta arkadaşlar var mı bir yolu?

• Yok mu ya bilgisi olan
  • Merhaba;

@regujohn Combofix henüz windows 8.1 ile uyumlu değildir. Eğer çalıştırırsanız sisteminize önemli ölçüde zarar verebilir.http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/523945/combofix-error-on-windows-81/
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    uyumlu değil biliyorum ona benzer program varmı peki
  • Merhaba tekrar

malwarebytes.com var benim bildiğim ancak ne kadar başarılıdır tartışılır.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    anlaşıldı win 8 iyi hoşta en işime yarayan programlarla uyumsuz combo fix,action video recorder vsvs
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 bir çok programla uyumlu bir şekilde çalışır. Ben 2006 yılında indirmiş olduğum nero programını bile rahatlıkla kullanıyorum. Antivirüs programı satın alacak paran olmayabilir 60 - 90 gün kampanyalı koruma programları var. Sen sistemini güvende tutma sonra Combofix gibi gereksiz programla zaman harca win 8 uyumlu olmayınca işe yaramaz de çık şimdi oldu mu ?

Combofix sadece Xp, vista ve 7 içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Mart 2014; 23:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Windows 8.1 bir çok programla uyumlu bir şekilde çalışır. Ben 2006 yılında indirmiş olduğum nero programını bile rahatlıkla kullanıyorum. Antivirüs programı satın alacak paran olmayabilir 60 - 90 gün kampanyalı koruma programları var. Sen sistemini güvende tutma sonra Combofix gibi gereksiz programla zaman harca win 8 uyumlu olmayınca işe yaramaz de çık şimdi oldu mu ?

sen benim sistemimi güvende tutmadığımı nereden biliyorsun?bilgisayarım virüs kaptı combo fix i çalıştıramıyorum mu dedim de yazıyosun sen sistemini güvenli tutma sonra combofix falan diye boş boş laflare.peşin hükümlü olma soruma göre cevap ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

sen benim sistemimi güvende tutmadığımı nereden biliyorsun?bilgisayarım virüs kaptı combo fix i çalıştıramıyorum mu dedim de yazıyosun sen sistemini güvenli tutma sonra combofix falan diye boş boş laflare.peşin hükümlü olma soruma göre cevap ver

Neden o programı kullanasın o zaman süs olsun diyemi kullanıyorsun. Bir şeyleri temizlemek için kullanıyorsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Neden o programı kullanasın o zaman süs olsun diyemi kullanıyorsun. Bir şeyleri temizlemek için kullanıyorsun..

Bende zaten AVIRA yüklü,ve ben daha temkinli olmak için bazen avira nın farkedemediği virüsleri bulmak için combofix kullanıyordum.ve buluyordu da .combofix dediğin gibi hiçte gereksiz bir uygulama falan değil.ben win 7 de çalıştırdığı m yüklediğim tüm programları win 8 e de yüklüyorum ve combofix i denerken çalışmadı.başlığın sebebi bu. Durumun tam farkında olmadan insanı azarlarmış gibi nasihat verirmiş gibi cevap vermene gerek yok yani anladın mı?

• regujohn kullanıcısına yanıt
    Programın halen gereksiz olduğunu düşünüyorum. Norton, kasper ve buna benzer programları kullandım dosyalarıma ve sistemime zararlı yazılım bulaşmadı. Sağlam bir şey kullanmanı tavsiye ediyorum öyle programlarla uğraşmazsın hem virüs girse onunla temizlerken dosyalarını tamamen bozar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Mart 2014; 2:51:41 >
  • conficker ortalığın anasını bellerken kim vardı combofix vardı. Ayrıca antivirüs paralı olsun bedava olsun hiçbirşey değişmiyor. Sağlam diye bir şey diyemezsiniz antivirüs için
  • hirens boot cd ile başlatın sistemi oradaki combofixi kullanın
  • çalıştığım işlerinde kullandığım orijinal Windows 8.1 Single Language ve yine orijinal Kaspersky Internet Security virüs programı bulunuyor. Excel'de dosya konumunu Aç'a tıkladığım da konum açılıyor fakat konum kullanılamıyor hatasını veriyor SkyDrive'i pcden kaldırmaya çalışmıştım wep'e yedeklediklerim pcde görünüyordu bende bunu istemiyorum bundan ötürü uyraşmalarım sonucu hata oluştu sanırım her seferinde 'Tamam' deyip geçiyordum

fakat bir kaç gündür hem güvenlik duvarı hemde kaspersky kapalı güvenlik duvarını etkinleştire tıklıyorum veya kaspersky uygulamasını aça tıklıyorum pence kapanıyor fakat bir değişiklik yok xp de vista da win7 de ComboFix kullanırdım böyle anlamsız hataları da düzenlerdi sayfa konusuna ve cevaplara göre artık ComboFix devri Win8-Win8.1 için bitti Pcnin cdsi bulunmuyor bana bir akıl verin ne yapmam gerekiyor çok iyi anlamam çokta kötüde değilim pc konusunda

win 8.1 de combo fix çalıştırma yolu varmı? win 8.1 de combo fix çalıştırma yolu varmı?

• win32.sality virüsüne hoşgeldiniz
  • Firmanın bu olaya duyarlı olması gerekiyor. Sonuçta Windows 8'e kadar destekleyen bir program yapmışsın. Gidip 8.1 kullananları mahrum bırakmak pek yakışmıyor :)
    Bende de aynı sorun var , meğersem desteklemediği için açılmıyormuş.
  • Calistirma Yontemi var Ama sisteme zarar verir onun icin kanimca Bekleyin baska malware Veya alternatiflerine yonelin
  • windows 10 için combofix ne zaman çıkar acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.