Şimdi Ara

Win 7 Yükelem Hatası Çözüm: Sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklelemek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'Sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklelemek için,sürücü dosyalarını içeren yükleme medyasını yerleştirin ve Tamam'ı tıklatın.
    Not:Yükleme medyası bir disket,CD,DVD veya USB flash sürücü de olabilir."

Bu hatanın çözümü bir forumda gördüğüm bir cevaptır...Ben denedim gerçekten sorun bu.
    İşte size çözüm...

[QUOTE=semkay;392845]Arkadaşlar problemi anladım. Benim gibi birçok kişi aynı hatayı yaptığı için yazıyorum bunu. Çok ufak bir dikkatsizlik. Yükleme ekranında yani sabit sürücünüzün tüm bölümlerini gösteren ve biçimlendirmenizi sağlayan pencerede "Sürücü Yükle" tuşu windows 7 yüklemek için değil fakat böyle bir algılamaya yol açıyor. Pencerenin altında "ileri" tuşu bulunuyor. Bu tuş yüklemeyi başlatıyor. Tüm sorun bu:)[/QUOTE]

• yaaa usta sana ne kadar dua etsem az gelir allah razı olsun senden ne muradın warsa allah en yakın zamanda wersin. Maymun etti beni yüklenmior die ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherkes54

yaaa usta sana ne kadar dua etsem az gelir allah razı olsun senden ne muradın warsa allah en yakın zamanda wersin. Maymun etti beni yüklenmior die ....

Al benden de o kadar hocam ne microsoft bıraktım sabahtan berı ne Bill Gates... Allah Razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

'Sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklelemek için,sürücü dosyalarını içeren yükleme medyasını yerleştirin ve Tamam'ı tıklatın.
    Not:Yükleme medyası bir disket,CD,DVD veya USB flash sürücü de olabilir."

Bu hatanın çözümü bir forumda gördüğüm bir cevaptır...Ben denedim gerçekten sorun bu.
    İşte size çözüm...

[QUOTE=semkay;392845]Arkadaşlar problemi anladım. Benim gibi birçok kişi aynı hatayı yaptığı için yazıyorum bunu. Çok ufak bir dikkatsizlik. Yükleme ekranında yani sabit sürücünüzün tüm bölümlerini gösteren ve biçimlendirmenizi sağlayan pencerede "Sürücü Yükle" tuşu windows 7 yüklemek için değil fakat böyle bir algılamaya yol açıyor. Pencerenin altında "ileri" tuşu bulunuyor. Bu tuş yüklemeyi başlatıyor. Tüm sorun bu:)[/QUOTE]

Konu hortlatıyorum ama inan ben 2 gündür uğraşıyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.