Şimdi Ara

Win 7'yi Ms-DOS Modunda Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Packard Bell Dot-U model netbook uma BIOS giriş şifresi koydum karıştıran vs. olmasın diye 3-4 defa sorunsuz olarak girip boot menümü değiştirdim fakat geçen gün denediğimde hiçbir şekilde şifremi kabul etmedi.Bütün backdoor şifrelerini denedim ne yaptıysam olmadı.BIOS320 diye bir programla BIOS u fabrika ayarlarına çekeceğim fakat program MS-DOS modunda çalışıyor.F8 de MS-DOS kipinde başlat gibisinden birşey yok.

Nasıl MS-DOS kipinde açabilirim ?

Birde ek bilgi olarak BIOS insyde H20 marka.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• açılırken çok erken şekilde F8 e basmaya başla.
    command line gibi bir kısım gelmesi lazım.
  • Dediğini denedim ama command line gibi birşey gelmedi.

Birde komut istemiyle güvenli mod diye bir olay var o nedir anlayamadım ama ms-dos komutlarını almıyor
  • bios pilini söküp biosu sıfırlayabilirsin.Model olarak google da arama yap
  • Netbook ve bıos pil ile değil ayrı bir Rom da saklanıyor bu sebepten BIOS pilini cıkartsamda birşey değişmeyecek
  • Guncel...
  • bunlarda hard disk gömme mi yoksa harici mi? bu arada bu şifreyi nasıl unutursun neyse unutma ihtimali her zaman vardır, demek ki beyinsel faaliyetlerin çok fazla görünüyor sende.. şimdi aklıma gelen tek çözüm, bu açılış sayfasında boot tercihi hdd görünüyor olsa gerek. o halde hdd dahili mi harici mi oluyor bunlarda bilmiyorum ama harici yani sökülebilir konumda ise tavsiyem hdd' yi sök, image al. sonra ikinci bir pc' de o diske mesela win98se boot disk dosyalarını at. tak alete geri, açılışı yap hdd' den c' ye düş. sonra o dos programını dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP'ye Win 7 Yüklerken donuyor.
    12 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.