Şimdi Ara

win 7 starter 32 bit iso link

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 strater 32 bit iso dosyasını nerden indirebilirim, link verir misiniz?

bi de ben freedoslu bi bilgisayar aldım ona elimdeki bilgisayarın serial no ile windows 7 strater kursam, internete bağlanmadan kullanabilir miyim?

• freedos lu bilgisayarda ne lisansı mevcut?

Ayrıca forumda bu tür linklerin paylaşımı yasak.
  • bilgisayar daha elime geçmedi, lisans derken neyi kasdediyorsunuz?

bildiğim kadarıyla iso indirmek oldukça yasal. microsoftub bile iso download tool diye bi programı mevcut.
  • iso indirmek yasal. ama ne indirdiğinize bağlı. siz tutar buradan parayla satılan bir ürünün iso sunu isterseniz bu yasal olmuyor.

pc freedos ise eğer üzerinde lisans olmayacaktır. Freedos vermelerinin sebebi de işletim sistemi lisansına verilen parayı ortadan kaldırıp alıcıya aynı ürünü daha ucuza vermektir. siz isterseniz gider işletim sistemi alır yüklersiniz ister ücretsiz yayımlanan linux pardus gibi işletim sistemlerini kurarsınız.
  • ben parasını ödedim windows strater 7 aldım ilk bilgisayarıma ve bunun isosunu indirmek her windows kullanıcısının hakkı. sonuçta serai nosu olmadan kimse o isoyu kullanamaz. Yine kendime ait başka bir bilgisayara kuracam. Yasal olmayan ancak bu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapist

ben parasını ödedim windows strater 7 aldım ilk bilgisayarıma ve bunun isosunu indirmek her windows kullanıcısının hakkı. sonuçta serai nosu olmadan kimse o isoyu kullanamaz. Yine kendime ait başka bir bilgisayara kuracam. Yasal olmayan ancak bu olabilir.

Bende bundan bahsediyorum zaten. elinizde windows7 starter varsa eğer lisanslı istediğiniz yerden indirip o lisansla kurduğunuz zaman bir sıkıntı yaşamazsınız. indirdiğini işletim sistemi değil kullanılan lisans sıkıntı çıkarır. onun dışında birşey olmaz. o lisansla bir sorun yaşamadan işletim sisteminizi kurabilir sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Ama windows7 aldıysanız dvd si de mevcuttur iso indirip tekrar dvd ye yazdırıp kullanmak biraz işkenceye yönelik durum gibi geldi bana. tabi dvd yi kaybetmediyseniz.
  • dvd falan vermediler. vatandan notebook almıştım. Starter dvdsi vermiyorlar yeni bilgisayarla sadece serial no kağıdı var. o yüzden netten iso sunu arıyorum. yarın birgün gerçekten ihtiyacım da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapist

dvd falan vermediler. vatandan notebook almıştım. Starter dvdsi vermiyorlar yeni bilgisayarla sadece serial no kağıdı var. o yüzden netten iso sunu arıyorum. yarın birgün gerçekten ihtiyacım da olabilir.

artk orjinal windows cd si vermiyor bilgisayar firmaları. Recovery disk oluşturuyorlar yani kurtarma cd si tarzı bişeler veriyorlar ve ya senin oluşturmanı istiyorlar
  • bu dediklerinizin hepsini biliyorum ve sağolun, tek istediğim sadece win 7 starter 32 bit ait iso linki
  • yasal olarak paylaşılamaz...İstediğiniz sadece iso dosyası olsa bile diskin yasadışı çoğaltılması ihtimaline karşı internette serbestçe bulamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.