Şimdi Ara

Win 7'me format ve driverler Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bu zamana kadarki tüm format ve driver kurma işlerimi bir arkadaşım yapıyordu ancak kendisi artık asker olduğu için iş başa düştü :) Sizlerden yardım almak istiyorum.Laptobuma format atacağım ve driverleri yükleyeceğim ancak nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok :( Sorularım şunlar ;

1- Laptobum Windows 7 arkadaşlar.Windows 7 ye nasıl format atarım ve format cd sini nasıl bulurum ( Windows 7 Ultimate olacak )
    2- Hp laptobumun driverlerini hp sitesinden bulurum dedim ama galiba ben bulamadım tüm gerekli driverleri nereden bulurum ?

Cevaplarınızı 4 gözle bekliyor olacağım.Herkese hayırlı günler

• Format Atmak için netten win7 indir ultimete kur .
    driver olarakta laptopun modelini biliyosan sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Format Atmak için netten win7 indir ultimete kur .
    driver olarakta laptopun modelini biliyosan sorun yok

Format cd sine gerek yokmu yani ?
    Laptobun modelini biliyorum ( hp pavilion dv6 1390et ) nereden bulurum bütün driverleri onuda söylesen?
  • Driver yüklemek İçin Formata İhtiyaç yoktur Kardeşim Ama sen virüs kapar format atayım dersen netten dosya indir format at .

Driver yüklemek içinde burdan temin edebilirsin = http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&product=4049993
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Driver yüklemek İçin Formata İhtiyaç yoktur Kardeşim Ama sen virüs kapar format atayım dersen netten dosya indir format at .

Driver yüklemek içinde burdan temin edebilirsin = http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&product=4049993

Linkini verdiğin hp'nin sitesine baktım tüm driverler var sağol.Tümünü kurmak zorundamıyız ?
    Birde win7 ultimate netten dosya indir format at demişsin o şekilde nasıl format atıyoruz tarif edermsn

• win7 zaten driverların çoğunu kendi kurar,siz eksik olanları sonra kurarsınız.internetten win7 ultimate i indireceksiniz iso olarak.cdye yazdırıp cdden, ya da flash bellek ile formatı atacaksınız,tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

win7 zaten driverların çoğunu kendi kurar,siz eksik olanları sonra kurarsınız.internetten win7 ultimate i indireceksiniz iso olarak.cdye yazdırıp cdden, ya da flash bellek ile formatı atacaksınız,tercih sizin.

hangi driverlerin kurulu hangilerinin eksik olduğunu nasıl öğrenebiliriz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • format işleminden sonra aygıt yöneticisine girdiğinizde driver sorunu olan aygıtları görebilirsiniz.ama size tavsiyem, ram 4gb ve üstü ise 64 win7 ındirin ve kurun.ayrıca formattan ônce ETHERNET LAN driverını kuracağınız işletim sistemine göre indirip saklamalısınız.
  • quote:

format işleminden sonra aygıt yöneticisine girdiğinizde driver sorunu olan aygıtları görebilirsiniz.ama size tavsiyem, ram 4gb ve üstü ise 64 win7 ındirin ve kurun.ayrıca formattan ônce ETHERNET LAN driverını kuracağınız işletim sistemine göre indirip saklamalısınız.

Driverleri zaten önceden indireceğim ve diğer pcde tutacağım. Ayrıca dediğiniz gibi 4 gb ram var ve 64 bit işletim sistemi var. Win7 Ultimate 64 bit indireceğim zaten.Peki netten w7 ultimate 64 bit iso olarak indirdikten snra cd ye yazdıracağım ama cd ile format atarken nasıl atacağım orayı bilmiyorum asıl sormak istediğim o zaten ? resimli bir anlatım olsa ?
  • konu açtığınız teknik yardım bölümünde üstte sabit format konusu var.orada resimli anlatım mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

konu açtığınız teknik yardım bölümünde üstte sabit format konusu var.orada resimli anlatım mevcut.

Peki teşekkür ederim, yeterli bilgiyi aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.