Şimdi Ara

win 7 logosunda surekli resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bilgisayarim acilista win 7 logosu gelir gelmez kitlenip resetleniyor. Baslangic onarmayi seciyorum bu sefer mavi ekran veriyor format deniyorum on yukleme yaparken gene resetleniyor ne anlamadim dun sadece icinin tozunu cektm elektrk supurgesiyle bugn bu sorun cikti. Guvenli modda bile baslatamiyorum f 8 e basinca hdd var dvd rom var guvenli mod yazmiyor f2 ve f5 bi ise yaramadi ne yapabilirim yardimci olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük ihtimal çökmüş eğer dosyalarım kaybolmadan geri getirmek istiyorsa win 7 yi yeniden kur kurduktan sonra c/window.old klasöründe eski sistem dosyaların ve ihtiyacın olan şeyleri tekrardan göreceksin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutvrl

büyük ihtimal çökmüş eğer dosyalarım kaybolmadan geri getirmek istiyorsa win 7 yi yeniden kur kurduktan sonra c/window.old klasöründe eski sistem dosyaların ve ihtiyacın olan şeyleri tekrardan göreceksin .

Format bile atilmiyor ki cd yi takiyorum dosyalar yukleniyor diyo tekrar resetliyor surekli boyle parca arizasimi var acaba baska hdd denedim sonuc ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1979

quote:

büyük ihtimal çökmüş eğer dosyalarım kaybolmadan geri getirmek istiyorsa win 7 yi yeniden kur kurduktan sonra c/window.old klasöründe eski sistem dosyaların ve ihtiyacın olan şeyleri tekrardan göreceksin .

Format bile atilmiyor ki cd yi takiyorum dosyalar yukleniyor diyo tekrar resetliyor surekli boyle parca arizasimi var acaba baska hdd denedim sonuc ayni

parça arızası olacağını tahmin etmiyorum.
    Biostan Cdveya DVD yi first boot'a alıp format atın eğer yine devam ederse hdd değiştirip deneyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1979

quote:

parça arızası olacağını tahmin etmiyorum.
    Biostan Cdveya DVD yi first boot'a alıp format atın eğer yine devam ederse hdd değiştirip deneyin.

Cd yi boot ediyor dosyalar yukleniyor diyo hemen ardina tekrar resetliyor tekrar boot ediyor hep ayni seyi tekrarliyor win 7 kurulamiyor yani baska hdd denedm gene aynisi oluyo

• serkan1979 kullanıcısına yanıt
    HDDyi sökün başka bilgisayara takıp yedeklerinizi alın.Sonra biçimlendirin. Sıfırdan kurulum yapın.Tekrar aynı sorun olursa HDD çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

HDDyi sökün başka bilgisayara takıp yedeklerinizi alın.Sonra biçimlendirin. Sıfırdan kurulum yapın.Tekrar aynı sorun olursa HDD çöp.

Tamamda baska hdd takip win 7 kurmayi deniyorum gene ayni seyler oluyor calistigina emin oldugum baska hdd var yani elimde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serkan1979 kullanıcısına yanıt
    Enteresan..

Ramleri söküp silgi ile silmeyi deneyin.
    İşlemci/soğutucusu yuvadan (oynamaz ama)oynamış mı diye kontrol edin.
  • 2 tane hdd ile denedim sorun devam ediyor. ekran kartını tamamen söktüm çalıştırdım görüntü yok ama kasa aynı noktada reset atıyor görebiliyorum yani ekran kartıylada alakası yok. dual ram var slotlarını değiştirdim sorun aynı ramleri tek tek denedim sorun aynı yani ramlede alakası yok geriye anakart işlemci psu kalıyor.

şimdi kendi fikrimce işlemcide sorun olsa hiç açılmaz pc simsiyah ekran olur psu da sorun olsa neden sürekli win logosunda resetlesin ki hiç olmazsa windows açılır oyun falan açtığımda resetler yani güç çeken durumlarda yapar veya farklı zamanlarda yapar bendeki sorunda logo kısmını hiç bir türlü geçemiyor.

geriye tek parça kalıyor anakart ama genede emin değilim.
  • sorun işlemciymiş yeni bir işlemci alıp hallettim buraya yazıyorum belki birilerine lazım olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.