Şimdi Ara

win 7 de program yükleyememe -- acil--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. Win 7 de hp 1020 yazıcının sürücüsünü internetten indirdim. çalıştır dedğimide çok kısa bir kum saati çıkıyor sonra hiç bir şey olmuyor. yönetici olarak çalıştır dediğimde de aynı şey oluyor.. Daha önce il2 adlı oyunuda da aynı şey oluyordu. internetten araştırma yaptım. windows'un ingilizce sitesinde soru cevap şeklinde bir yazı vardı orda çözümü buldum. Ancak aradan zaman geçti nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Format attığım için makine eski haline döndü . şimdi bir şey yükleyemiyorum.. Acil yardım lazım..

• yönetim izinlerini düzenlemen lazım bildiğim kadarayıla dosyaya sapğtuş tıklayıp özelliklere geleceksin gelişmiş sekmesinde yönetim izinleri ile ilgili bi menü olacak orada kendi kullanıcı adını seçip uygula ve tamam de gelecek ekranda izinleri tam denetim olarak verirsen düzelir yada elindeki driver xp driveri ise (sanmıyorum ama yinede ihtimal) original sitesinden win7 driverini indirebilirsin
  • oradan bir şeyler denedim ama olmadı/yapamadım. :(
    driver win7 ye uygun driver.. daha önce yüklemiştim çünkü.
  • bir sürü yer kurcaladım ayar değiştirdim.. hangi ayarla yaptığımı anlamadım ama bilgisayarı tekrar başlatınca dosya çaışmaya başladı :))
  • uyumluluk modunu vista veya xp yaparsanız çalışır. muhtemelen de öyle yapmışsınızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.