Şimdi Ara

win 7 de host dosyalarını nasıl değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win 7 kullanıyorum host dosyasını not defterini açarak içindeki ip adreslerini değiştirmeye çalışıyorum ancak hata veriyor ve host dosyasını değiştiremiyorum.
    nasıl değiştirebilirim bu host dosyasını yardım lütfen.

• denetim masasından kullanıcılarla ilgili bölüme girin. kendi kullanıcınızı seçin. kullanıcı hesap denetimi ayarlarını değiştir yapın. en düşüğe alın. tamam deyip kapattıktan sonra deneyin.
    veya işe yarar mı bilmiyorum ama başlata bastıktan sonra arama boşluğuna notepad yazın. not defterini çalıştırmadan sağ tıklayın. yönetici olarak çalıştır yapın. hosts dosyasını not defteri üzerine sürükleyin. değişikliği birde böyle kaydetmeye çalışın. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazinga! -- 29 Temmuz 2010; 19:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazinga!

denetim masasından kullanıcılarla ilgili bölüme girin. kendi kullanıcınızı seçin. kullanıcı hesap denetimi ayarlarını değiştir yapın. en düşüğe alın. tamam deyip kapattıktan sonra deneyin.
    veya işe yarar mı bilmiyorum ama başlata bastıktan sonra arama boşluğuna notepad yazın. not defterini çalıştırmadan sağ tıklayın. yönetici olarak çalıştır yapın. hosts dosyasını not defteri üzerine sürükleyin. değişikliği birde böyle kaydetmeye çalışın. kolay gelsin.

sağolun bu işe yaradı.
  • geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.