Şimdi Ara

Win 7 çift monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır xp işletim sisteminde çift monitör kullanıyor idim fakat geçen gün windows starter 32 bit işletim sistemine geçtim ve monitor yapılandırma ayarlarında monitoru taniyor fakat 1. ekranı yineler ,2. ekranı yinele,bu ekranı yinele çıkıyor fakat ekranı genişlet çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim ..

• Ekran kartı sürücülerini kurdunuz mu? Tanıla dediğinizde monitörlere doğru rakamları veriyor mu?

Windows + P kısayolunu da deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Ekran kartı sürücülerini kurdunuz mu? Tanıla dediğinizde monitörlere doğru rakamları veriyor mu?

Windows + P kısayolunu da deneyin.

hocam bütün driver'lar güncel durumda windows +p kısayolunda 3 seçenek çıkıyor ekranı genişlet şeçeneği çıkmıyor sorunum orda
  • Starter olduğu için desteklemiyor sanırım. Söylemeyi unuttum. Neden Windows 10 varken 7 kurdunuz hem de Starter?

Sorun %99 Starter sürüm olduğu için.

• quote:

Starter olduğu için desteklemiyor sanırım. Söylemeyi unuttum. Neden Windows 10 varken 7 kurdunuz hem de Starter?

üzdü neden win 7 kurduguma gelirsem DDR2 ana kart 2.3 ghz işlemci hızı 512 mb ekran kartı var :D ve oyun oynuyorum pc ölü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vexsord1

quote:

Starter olduğu için desteklemiyor sanırım. Söylemeyi unuttum. Neden Windows 10 varken 7 kurdunuz hem de Starter?

üzdü neden win 7 kurduguma gelirsem DDR2 ana kart 2.3 ghz işlemci hızı 512 mb ekran kartı var :D ve oyun oynuyorum pc ölü.

Windows 7 çalıştıran PC Windows 10 da çalıştırır. Sisteminiz düşükse oyunla işiniz yok pek zaten. Ben sizi profesyonel sanmıştım. İş amaçlı kullanıyorsunuz filan...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vexsord1

quote:

Windows 7 çalıştıran PC Windows 10 da çalıştırır. Sisteminiz düşükse oyunla işiniz yok pek zaten. Ben sizi profesyonel sanmıştım. İş amaçlı kullanıyorsunuz filan...

yok hocam oyun oynuyorm bu arada dün format atıp win 7 ultimate yükledim sorun çözüldü konu kilit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows'un Home Basic, Starter gibi giriş seviyesi sürümlerinde böyle bir çok anlamsız kısıtlama mümkün.
    Mesela ağ'da 4'ten fazla cihaz varsa ağa bağlanamıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.