Şimdi Ara

win 7 anakart driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce win7 home basic kullanıyodum bu sabah bilgisayarıma yeni hardisk ve 2 gb ram alıp taktım donanımsal olarak bir sorunla karşılaşmadım ama yeni aldıgım ramle toplam ramim 4gb'a çıktı haliyle 64 bit win7 ultimate kurdum daha önce win 7 home basicte sorun çıkarmayan ana kart driverim system uygun degil diyerek hata verdi ve kurulmadı hiç ugraşmadan 32bit win7 ultimate kurdum bu seferde ana kart driveri yine aynı hatayı verdi ama driver yüklemeden ses,görüntü,internetle ilgili hiç bir sorunla karşılaşmadan gayet güzel kullanıyorum acaba bu şekilde kullanmam bana sorun çıkarırmı? oyun düşkünüyüm acaba sorun yaşarmıyım?yada ne yapmalıyım madem hem 32 bitte hem 64 bitte aynı hatayı veriyor 64 bit sistemi tekrar kurim bari diyorum işin açıkcası ne yapayım bilemiyorum

sistemim bildigim kadarıyla

anakart:asus m2v mx se
    işlemci:amd athlon 64 x2(64 bit sisteme uygunmu bilmiyorum)
    4 gb ram

önerilerinizi bekliyorum..teşekkürler

• Bu adresten vista 64 bit suruculeri indir kur zaten ordada anakart için driver vermemis ama burdaki diger driverları kullan ve 64 işletim sistemi kur

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rO7Bu9kq3D25tXHl&content=download

SAYGILARLA
  • vista 64 bit driverları denemiştim ama tekrar denicem dostum bunların hepsini kurayyımmı?
    teşekkürler
  • EKRAN KARTI ASUS EAX 1550 SİLENT
  • formattan sonra win7 nin kendi driverları genelde sağlıklı olmuyor. ses görüntü herşey tamam oluyor fakat yinede sitesinden en son driverları yüklemek lazım. aksi taktirde tam performans olmuyor. örnek wereyim. win7 nin puanlama sistemindeki ekran kartı puanına bak. birde ekran kartının en son driver'ını sitesinden yükledikten sonra bak. artış olduğunu bizzat gözümle gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

vista 64 bit driverları denemiştim ama tekrar denicem dostum bunların hepsini kurayyımmı?
    teşekkürler

Ben asus formundan aldım linki zaten orda dedigim gibi chipset driverı yok yani gerek gormemisler yazmak için win7 kendisi tanıyor onun için birsey yapmana gerek yok geri kalanıda vista64 bit ten kurucaksın onu sectiginde zaten win7 uyumlu diye uste ibare var

SAYGILARLA
  • TEŞŞEÜRLER ARKADAŞLAR BU GECE DENİCEM SÖYLEDİKLERİNİZİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.