Şimdi Ara

win 7 64 bit videolar açılmıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiremco x3 ile kaydettiğim videolar(ps , ts formatlarında) şu an yazdığım vista 32 bit işletim sisteminde açılırken yeni topladığım win 7 home premium 64 bit işletim sisteminde açılmıyor...
    2 bilgisayarda da k-lite codec pack yüklü(ayarlar aynı)
    laptop çok daha kötü bir sistem...masaüstünde hd6850 ekran kartı var...ancak bu ps,ts videoları açmıyor...diğerleri açılıyor sadece hiremco'nun kaydettikleri ps , ts ler açılmıyor...
    directx den olabilir mi acaba(masaüstü directx 11)...aklıma birşey gelmiyor...çok acayip bir durum...

• codec programınızdan sorun var 64-bit codec pack yüklemeniz lazımhttp://www.codecguide.com/klcp_64bit.htm burdan indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

codec programınızdan sorun var 64-bit codec pack yüklemeniz lazımhttp://www.codecguide.com/klcp_64bit.htm burdan indirebilirsin

+1
  • olmayacağını biliyordum çünkü 32 bitleri çalıştırıyor zaten 64 bit...
    ikisini de yükledim hem 32 bit hem 64 bit codec yine açmadı...
    ne iştir bu ya:(
  • Vlc media player dene.
    Ben de next uydu alıcımdan kaydettiğim dizileri 64 bit codec yüklememe rağmen izleyemiyordum.
    Vlc sorunsuz açıyor.
  • Hem 32 bit hem de 64 bit codec üst üste kurulunca çakışma olur. Ya 32 bit kur ya da 64 bit kur. Ben K-Lite Codec Pack 64 bit 4.2.0 kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.

NOT : PC'de yüklü olan tüm codec programlarını kaldırdıktan sonra sadece bir tane codec programı kur. 64 veya 32 bit fark etmez.
  • revo uninstaller programını indir sonra 2 codeci tümden kaldırt sonra 64 biti yükle olur çakışma yapar hem codeci hemde gom player yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VLC ile açmayı dene herşeyi kendi içinde barındırıyor.
  • codecleri 64 bit kurduktan sonra denedim o da açmamıştı...hem bu k-lite de mpc keylogger uyarısı veriyor...
    vlc yükledim ps leri açtı tsleri açmıyor...thumbnailleri de göstermediği için ciddi vakit kaybı yaşıyorum...
    pofff vista daha iyiymiş valla:D
  • Codec programını yüklerken ayarlar var. Tüm codecleri seçip öyle yüklemen lazım.
  • ayarlar aynı vista 32 bit de açıyor win 7 64 bit de k-lite codec pack açmıyor...vlc player ps leri açıyor ts leri açmıyor ayrıca vlc de ps lerin thumbnailini göstermiyor...diğer formatlarınkini gösteriyor...
    bu ps ts ler çok kıl bir format...
  • k-lite codec'i kurarken tüm codec'leri seçip öyle kur. ts, rm, mov vb. hepsini seçmen lazım. thumbnail'lerde de hepsini seçmen gerekiyor. 64 bit çok detaylı değilse 32 bit kur. O daha detaylı.
  • yeni konu açıcaktım benzer konu varken burdan soruyum dedim

64 Bit K lite kodec ile 32 bit arasında çok fark mı ?

Örnegin

1080P videoları ileri geri almadaki hız gibi ?
  • benim açamadığım videoları başkaları açabilirmi
    mesla youtube yüklesem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.