Şimdi Ara

win 7 64 bit kurulum sorunu-acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar otobüsteym, fazla şarjım kalmadı
    win7 64 bit kuruyorum, haberturk'ün sitesindeki direk linkten indirmiştim, nero ile cd'ye çektim, kurulumu yaparken;

expanding files safhasında %98 de hata veriyor, bir dosyanın eksik ya da hasarlı olduğunu ondan kurulumun iptal edildiğini söylüyor. ne yapabilirim acaba, acil yardım ederseniz sevinirim

EĞER DOSYADA SORUN VARSA İNDİRME LİNKİ VEREBİLİR MİSİNİZ

hata mesajı şu:
    windows cannot install required files. the file may be corrupt or missing. make all files required for installation are available, and restart the installation.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 23 Ocak 2009; 12:52:20 >

• yardım yok mu arkadaşlar?
  • ''hashus'' ilk indirdiğimde Windows 7 bana da aynı hatayı vermişti. Sonra tekrar indirip DVD'ye attım hiçbir sorun çıkarmadı. Sana tavsiyem Microsoft'un sitesinden indirmen. Sakın indirirken ''pause'' yapma...
  • evet dn gece tekrar indirip bugün kurdum
    %98 de yüreğim yerinden çıkacaktı az kalsın neyse kurduk şuanda kullanıyorum, sonunda 1gb ram tekrar elimde. biraz rahatladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

evet dn gece tekrar indirip bugün kurdum
    %98 de yüreğim yerinden çıkacaktı az kalsın neyse kurduk şuanda kullanıyorum, sonunda 1gb ram tekrar elimde. biraz rahatladım

Windows 7 kurmayı başarana 1 gb ram mi hediye ediyolar :)
    Şaka bi yana sanırım 4 gbram var ve vista 3 gördüğü için böyle dediniz değil mi ? Yoksa bilmediğim bir şey mi var öğrenmek istedim de.

• dostum usb diskten kurmaya çalış ben direk usb den kurdum ve hiçbir sorunum yok eğer istersen aşağıdaki linkte nasıl yapacağın ayrıntılı olarak yazılmış

http://www.chip.com.tr/konu/Windows-u-USB-bellek-uzerinden-kurun_10503.html
  • arkadaşlar bu sistem 64 bit destekli mi.

abit AW8D anakart ve işlemcim Pentium D920.

şuan 64 bit indiriyorum ve eğer uyumsuzsa vay çektiğim emeğe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.