Şimdi Ara

WİN 10 yükledim..HP laptop Kör oldu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win 8,1 yüklü HP Pavillion Dv 6 makinama 5 gün önce lisanslı Microsoft un gönderdiği WİNDOWS 10 program yükledim..Çok güzel lakin .makina kör oldu...Wireless gitti...Modeme kablo ile bağlanırken kablosuz asla çalışmadı...HP destek sitesinde defalarca girip sürücü yüklemek istedim...win 10 için wireless sürücü yok...Makinamın garantisi 2011 de bitmiş..Destek yok yazıyor... Bu konuda epeyce uğraştım..Bir çok sitelerden wireless driver yükledim...Asla çalışmadı...Bu gün alıp bir servise götürdüm...Epeyce uğraştılar.Wireless yine çalışmadı...Win 10 silip win 7 yükleyeceğiz format atılırsa çalışacak dediler...Razı olmadım...WİN 10 dan 2 defa eski programa inmek istemiyorum..Çok güzel beğendim dedim..Başka bir çözüm yokmu ??Dedim.." Makinaya bir harici anten takalım normal kablosuz çalışacak " dediler..İşime geldi...Hemen laptopun kenarına parmak ucu kadar bir usb anten takıldı.... DARK RANGE MAX NANO....Driver, adaptör..150 mbps... Hepsine birden 50 Lira verdim...2 saat uğraştılar...Servis ücreti 25 Lira.. Dahil bu fiyatın içinde..Çıkıp geldim...Akşam 17 den şu ana kadar 00,25 sorunsuz kablosuz nete giriyorum...Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlarıma yol göstermek için bu notu gece yarısı bıraktım..Belki bir kaç kişiye faydam olur....Saygılarımla...İyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Eylül 2015; 23:10:53 >

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Gece yarisida olsa cok guzel dusunmussunuz bilmeyen ve sikinti ceken arkadaslarimiz icin en azindan anten wireles kullanabilecegi konusunda
  • Ek....Nete girip baktım..Yazdığım adaptörün uzun antenli olanları var...Benim aldığım onlardan değil...Tek başına parmak ucu kadar USB ye takılan bir anten.. DARK Range max Nano usb 2 kablosuz adaptör yazıyor.... Bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Eylül 2015; 11:24:00 >
    8.1 de kullandığın sürücüleri yükle. Wibdows 8.1 sürücüleri windows 10'da çalışıyor. Ya da sürücüyü wireless adatörünün sitesinden indirmeyi dene.
    Ben de de Windows 8'i dahi desteklemeyen şu an kullandığım laptop var, aynı markanın Windows 8'i destekleyen diğer uygun modellerinin sürücülerini deneyerek çalışanları bulup yükledim ve yedekledim aynı sürücüler ile 8'den 8.1' geçtim en son 10'a yükselttim sorunsuz kullanıyorum.
  • Asıl sorun orada zaten....HP com da win 8,1 ve Win 10 için sürücü yüklemesi yok...XP ve Vista için mevcut....
    Bendeki ile aynı sorun, eski laptoplara yeni işletim sistemini destekleyen sürücü çıkatmıyorlar. Benim yaptığım gibi bileşenleri uyan üst modellerin sürücülerini indirip deneyeceksin, ayrıca HP olmayan Wireless, Ethernet, Ses gibi sürücüleri üreticisinin sitesinden indirip kurmayı dene.
  • Ben sorunu ilave bir adaptör ile çözdüm...Yukarıda ayrıntılı şekilde anlattım...Darısı sıkıntı çeken arkadaşlarıma.....Belki bir kaç kişi okuyup faydalanır...Bende mutlu olurum....Saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar win 8,1 yüklü HP Pavillion Dv 6 makinama 5 gün önce lisanslı Microsoft un gönderdiği WİNDOWS 10 program yükledim..Çok güzel lakin .makina kör oldu...Wireless gitti...Modeme kablo ile bağlanırken kablosuz asla çalışmadı...HP destek sitesinde defalarca girip sürücü yüklemek istedim...win 10 için wireless sürücü yok...Makinamın garantisi 2011 de bitmiş..Destek yok yazıyor... Bu konuda epeyce uğraştım..Bir çok sitelerden wireless driver yükledim...Asla çalışmadı...Bu gün alıp bir servise götürdüm...Epeyce uğraştılar.Wireless yine çalışmadı...Win 10 silip win 7 yükleyeceğiz format atılırsa çalışacak dediler...Razı olmadım...WİN 10 dan 2 defa eski programa inmek istemiyorum..Çok güzel beğendim dedim..Başka bir çözüm yokmu ??Dedim.." Makinaya bir harici anten takalım normal kablosuz çalışacak " dediler..İşime geldi...Hemen laptopun kenarına parmak ucu kadar bir usb anten takıldı.... DARK RANGE MAX Driver, adaptör..150 mbps... Hepsine birden 50 Lira verdim...2 saat uğraştılar...Servis ücreti 25 Lira.. Dahil bu fiyatın içinde..Çıkıp geldim...Akşam 17 den şu ana kadar 00,25 sorunsuz kablosuz nete giriyorum...Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlarıma yol göstermek için bu notu gece yarısı bıraktım..Belki bir kaç kişiye faydam olur....Saygılarımla...İyi geceler...

Servis yanlış iş yapmış bence .Piyasada 2. el yada sıfır bir sürü Wi-fi kart seçeneği var.Muhtemelen sizin bilgisayarınıza Mini PCIE girişli bir Wi-fi kart takılıyor.Aynı paraya bir adet yeni nesil )ister N destekli ister AC ve bluetooth 4.0 destekli olsun bir kart alınıp takılabilirdi.Hem teknolojik olarak donanım terfisi yapmış olur hemde bilgisayarın orjinalliğini bozmazdınız.Hatta İntelin kartlarında alırsanız bir iki extra özellik daha kazanmış bile olurdunuz (Wi-di gibi)

• Servis dediğim HP servisi değil...Her marka Laptop tamiri yapan servis.....Esenkent Kilerin altındaki Yaman Bilgisyar...Demekki elinde o vardı onu sattı....Veya işine öyle geldi......Ne deyim ???.. Parasını verip acısını unuttum.... Makina sorunsuz çalışıyor.......Gidip kulaklarını çekecek durumda değilim...Sağlık olsun...Cevabınıza ilginize çok tşkr...
  • Elimdeki makinelerden birinde Windows 7 driver (ekran) desteği yoktu. Uyumluluk modundan Windows XP seçip kurulumu başlattım, şuanda çalışıyor.
  • bende dv6 mı (3108st modeli) yükselttim herhangi bir sıkıntım yok cihaz takır takır çalışıyor. nede olsa yükselttin keşke tekrar temiz kurulum yapsaydın tanıyabilirdi.
  • Metal dalga yükleme netten microsofttan geldi...4 saat sürdü....Onlar ne gönderdi ise aynını yükledi...neyse şu an sıkıntı yok...50 Liraya kablosuz bağlantı gerçekleşti çok şükr...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.