Şimdi Ara

Win 10 Giriş Parolası kaldırma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Girişte parola istemeye başladı windows. Ne olduysa magazaya hotmail adresi ile giriş yaptıktan sonra oldu. Şimdi hotmail açar gibi hotmail şifremi soruyor windows açılırken. Nasıl kaldırıcam bilemiyorum.Yeniyim windows 10 da :S Yardım ederseniz sevinirim. Win 10 Giriş Parolası kaldırma!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 2 Mayıs 2016; 19:21:22 >

• Aramaya netplwiz yazıp çıkan pencereden 'kullanıcı bu bilgisayar için bir ad ve parola girmelidir' tikini kaldırın.Sonra çıkan pencerede parolayı girip tamam a basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Onuda yaptım fakat kalkmadı şifre. Bakın resimdede var hotmail soruyor ve onun şifresi ile açıyor. Ben şifre koymadım pc ye. Hesabı silmem gerekli sanırım nasıl silicem ben bu hesabı pc den

O zaman ayarlara girip hesaplar bölümünden aile ve diğer kullanıclar kısmında hesap gözüküyorsa ordan kaldırmayı deneyin
  • Windows 8 ve sonrasında microsoft hesabı ile giriş yapılıyor artık. O hesabı silemezsin silersen bilgisayara giremezsin. Şifresiz giriş yöntemleri mevcut ama demek ki sen yanlış yapıyorsun en basiti google a sor o sana nasıl yapılacağını söyler ayrıca bu hotmail ile giriş yöntemi bütün microsoft sistemlerini ve cihazlarını tek bir plotform altında toplamak için yani başka bir şey değil.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.