Şimdi Ara

Win 10'dan 7'ye geçtim geri 10'a nasıl geçeceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TOSHİBA SATELLİTE L50-B-27P laptopu win 8 den 10 a yükseltmiştim. arada recoveryden format felan atıyordum. dün hard disc komple silip win7 yükledim ve pişman oldum.ürün anahtarı biosa gömülü oluyor sanırım ben direk win10 yüklesem kendisi aktifleşir mi bilgisayarın sitesinde update ile win10 pro geçildiği yazıyor ben win10 home yada başka yüklesem o anahtar diğer sürümlerde de geçerli olur mu. yardım ederseniz sevinirim.



  • Windows 8'den Windows 10'a yükseltme yaptığında hangi versiyona (Home, Pro, Single-Language,... vs) yükselttiysen; lisans, o versiyon için geçerli oluyor. Yükseltme sırasında bilgisayarın bilgileri Microsoft'a gönderiliyor. Format atıp Windows 10 kurduğun zaman herhangi bir key girmeden kuracaksın. Kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayar internete bağlandığı zaman kendisi Microsoft'a bağlanıp gerekli etkinleştirmeyi kendisi yapıyor.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler ben kurulumu başlatacağım sistem kendisi hangi versiyon ise onu kurup etkinleştirecek. Sağolasın üstat.. şu media creation ile usb win10 indirmeye çalıştım ama 4 seferinde de doğrulamada hata kodu verdi bir türlü indiremiyorum oda olsa başlayacam işleme...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafac -- 7 Ocak 2019; 21:28:14 >
  • shafac S kullanıcısına yanıt
    Sistem sizin hangi versiyona sahip olduğunuzu bilip kuramaz. Hangi versiyon olduğunu siz bileceksiniz. Kurulum yaparken siz seçeceksiniz.

    Media Creation Tool ile indirmek zorunda değilsiniz. Microsoft'un sitesinden doğrudan iso dosyasını indirebilirsiniz.

    Google Chrome ile şu linki açın.
    O sayfadayken Ctrl + Shift + I tuşlarına basın. Geliştirici modu açılacak. Ctrl + Shift + M tuşlarına basarak responsive moduna geçin. Şimdi sayfayı yenileyin. Böylece Microsoft mobil bir cihazdan girdiğini düşünerek Media Creation Tool çalışmayacağı için, iso dosyasını indirme seçeneği sunacak. Yönergeleri takip ederek iso dosyasını indirebilirsiniz. Sonra iso dosyasını DVD'ye veya Rufus'la USB Flash belleğe yazarak kullanabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.