Şimdi Ara

Win 10 a geçtikten sonraki takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Win10 u Win 8.1 pro üstünden güncelledim ve kullanıyorum ancak ozamandan beri zaman zaman makine de ( özellikle winamp dan müzik dinlerken ve oyun oynarken ) 1-2 saniyelik takılmalar oluyor ve bu sırada "dızzzt" diyede bir ses çıkıyor , sanki mavi ekran verecekte veremiyor gibi sonra devam ediyor işlevine

işlemcim 4770k 4.5 ghz de oc li
    anakart msi g45 gaming
    ramler 2400mhz gskill tridentx
    ekran kartı gtx 980 ve oc mevcut ancak tüm bu oc ile win 8.1 pro yu sorunsuz kullanıyordum

bide msi live update den sistemi taratıyommesela sitemimde win 8.1 kurulu gözüküyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Ekim 2015; 10:24:24 >

• evohan kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum yaptınız mı? Yükselttikten sonra yavaşlama olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Temiz kurulum yaptınız mı? Yükselttikten sonra yavaşlama olabiliyor.

yok temiz kurulum yapmadım yavaşlama gibi bir prblemimde yok sadece dediğim gibi bir problem var
  • Masaüstü bilgisayarımda yaşamıyorum fakat Laptopumda sizin dediğiniz takılmalar bazen oluyor...

Laptopum Asus X550LB i5 4200U 8GB Bellek 128GB SSD 2GB VGA özelliklerine sahip temiz kurulum yapmıştım ama denildiği gibi müzik dinlerken takılmalar var...

Windows 8.1 deyken böyle bir sorun yoktu sorun tamamıyle Windows 10 ile alakalı. İlerleyen zaman zarfında yeni çıkan sürücüler ile giderileceğini ümit ediyorum...
  • bios update yaptı anakarta tüm oc leri sıfırladım yinede durum aynı
    O zaman zamana bırakmaktan başka bir çözüm şu an için yok gibi birşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

O zaman zamana bırakmaktan başka bir çözüm şu an için yok gibi birşey...

sistemi kaldırıp win 8.1 dönecem ya :) hiç bir artısı yokki bu win 10 un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Ekim 2015; 17:25:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam işin aslı henüz çok yeni bir işletim sisteminden bahsediyoruz. Biraz olgunlaşmasını pişmesini beklemek en mantıklı olanı... Dolayısıyle şimdilik Windows 8.1 ile yola devam etmek en doğru yol olsa gerek...
  • Dediğiniz ses sorunu bende de oluyor. ETS 2 oynarken Spotify'dan müzik dinliyorum genelde her oynamamda en az 1 kere saniyelik dzzt sesi geliyor.

Samsung NP550P5C-S05TR dizüstü
    i7 3630QM
    GeForce 650M
    8 GB bellek

Sanırım sürücülerle ilgili bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Ekim 2015; 18:37:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.