Şimdi Ara

Wilmanın bomba gibi resimleri pardon k800 diyedektim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 tane yeni resim doya doya bakın 3.2 mp kamerası var ayrıca 3g var önde 1.3 mp llik 2. kamerası da var görünüşe bakılırsa işletim sistemi var çünkü menü p serisinin menüsüne çok benziyor

• Gerçekten çok güzel sabırla bekliyoruz..
  • bende bek liyorum özellikle video kalitesini meraak ediyorum
  • bence kaba bi telefon ön yüzü biraz k750i yi andırıyo büyük telefon sanırım resimde gördüğüm kadarıyla ben w800i aldım 700 ytl ye 2 yıl garantili (doğubank'tan) sanırım bu telefonu 2 yıl rahat kullanırım symbian benim için önemli değil zaten symbian olan telefonlar kocaman oluyo ama bu zamana kadar sürekli nokia kullanan birisi olarak sony ericssona w800 gibi bi telefon yaptıkları için teşekkürlerimi sunuyorum fakat k800i yi pek sevmedim ilerde değiştirdiğimde symbianlı bi telefon alırım büyük ihtimal buda tabii ki noka olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 25 Ocak 2006 14:01:49 >
  • abiçiim telefon k750 ile aynı boyutlarda
  • Bence hos cok mu sade olmus ne biraz da siemensi andiriyo gibi se yaparda kotu olurmu dimi ama
  • bence kamera kısmını K750i ninkine bnezer ypasalardı daha iyi olurdu. arka yüzü çok sade olmuş ama bence K750i daha yakışıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana çok gizemli geldi bnde zaten bölesini seviyorum
  • Ben şahsen telefonun görünüşünü çok beğendim tabi önemli olan iç güzellik
  • Bu telefonun ekran boyutlarını tam olarak bilen var mı arkadaşlar?? Bu benim için çok önemli.. K750i ve W800'den büyük gibi ekranı ama fotoğraflar yanıltıcı olabilir
  • 3.2 harbi kamera mı yoksa yazılımla n80 gibi yapılmış 3.2mp mi ben de onu mrk ediyorum
    w810 daha güzel bundan bence, yaılımsal 3.2mp ise ben w810u alırım,
    3g zaten ülkemizde bi şi ifade etmiyo...
  • bu fotolar ve daha fazlası grenin açtığı topicte vardı sanırım...
  • abi bu bana fake gbi gelio yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 25 Ocak 2006 17:02:32 >
  • Evet daha önce bunlar ve daha fazlası verilmişti.

Bence de fake olma ihtimali yüksek sony w810 da joystikten vazgeçmişken bu tele tekrar koymaz
  • on kamerası nerde ya
  • İlk resim bir photoshop çalışması..........
  • w900ideki gibi çok küçük,ve belli olmayan ve aynı yerde bi kamerası var(tabi telefon varsa)ekranın üstünde sol tarafta
    quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

on kamerası nerde ya
  • Bana Fake gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

İlk resim bir photoshop çalışması..........

bunu soyledim diye obur topicte s.e. dusmani ilan edilmistim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.