Evet arkadaşlar bir çoğumuzun bilgi edinmek için başvurduğu yerlerden biridir wiki. Hafif ansiklopedik tarzıyla insana güven verir. Ancak unutulmamalıdır ki oraya yazılanları genellikle akademisyenler değil sizin benim gibi insanlar yazıyor. Haliyle hata yapılma olasılığı çok yüksek. O yüzden wiki de ve tabii internette bulduğunuz her kaynağa hemen güvenmeyin deyip 2 adet ss veriyorum. Yapılan hataları ben yapmadım sadece rast geldi. Sizlerinde böyle gözüne çarpan hatalar varsa ekleyin.
Yönetmen: Nuri Alço
hatalar sana rast gelmemiş. bobilerden yürütmüşsün
alttaki tomshardware forumundan üstteki ni ben upload ettim. Ve yürütmek ne demek ?
Ben bir balığın hakkında yazılanı okumuştum. Biz aldık, birbirlerini yazmıştı açık açık
yürütmek çalmanın kibarı alıntı gibi düşün;) ayrıca evt çok yanlışı var
quote:
Orjinalden alıntı: clarion
alttaki tomshardware forumundan üstteki ni ben upload ettim. Ve yürütmek ne demek ?
bende biliyorum öyle olduğunu. Zamanında yanlış yapılmış bunu nesini uzatıyorsunuz anlamıyorum. Orada denk geldi bende koydum. Varsa bildikleriniz ekleyin.
Evde bir ss var, Hiro Nakamuromu ne öyle bi herif var heroesde. O adamla ilgili son cümle; katalizatörü ele geçirdiği için deniz baykal tarafından güçleri elinden alınmıştır yazıyodu.
quote:
Orjinalden alıntı: Arukard
Evde bir ss var, Hiro Nakamuromu ne öyle bi herif var heroesde. O adamla ilgili son cümle; katalizatörü ele geçirdiği için deniz baykal tarafından güçleri elinden alınmıştır yazıyodu.
onu düzeltmişler ama başka bir şey var :)
saçmalık olucak tabi. bizimkiler veri giriyor siteyi açanlar değil
"Ancak unutulmamalıdır ki oraya yazılanları genellikle akademisyenler değil sizin benim gibi insanlar yazıyor. Haliyle hata yapılma olasılığı çok yüksek."
Nuri baba/b]
quote:
Orjinalden alıntı: clarion
quote:
Orjinalden alıntı: Arukard
onu düzeltmişler ama başka bir şey var :)
dasfghjdasghjdas :D
(maraş) olayına öldüm
quote:
Orjinalden alıntı: Rayquaza
Nuri baba/b]
O imzayı kullanırken benden izin aldın mı acaba !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme